De bedste haven buske

September 30

De bedste haven buske

For en nem pleje landskabet, indarbejde buske i din indstilling. Som en tilføjelse til landskabet tilføje buske interesse, tekstur og skønhed. Evergreens udføre denne opgave hele året rundt. Hvis du er passioneret om blomster, blive du ikke skuffet med de mange blomstrende buske kan du finde på nogen Havecenter.

Lilla røg Bush

Strålende farver i landskabet, plante lilla røg bush (Cotinus coggygria cvs.) i foråret hvor det kan modtage seks eller flere timer i fuld sol. Denne busk kan vokse til 15 fod høj og bred og tjene som et fokuspunkt i landskabet. Som en prydplante bush, det udvikler gule eller hvide blomster, men det er de behårede toppe, der gør det synes at være indhyllede i en sky af røg i varmen sommer. Siden røg bush tendens til at udvikle for mange grene, skåret tilbage stilke, når de første blade begynder at dukke op i foråret. For eksempel, prune tilbage for at tilskynde til en grænse på én til tre kufferter; Fjern de grene og stilke på den nederste halvdel af bush; beskære enhver stilke, der krydser i trækronerne. Hvis plantet i fuld sol og venstre unpruned, vil de ældre planter blomstrer. De yngre planter Drej en poleret orange-lilla farve i efteråret. Lilla røg bush er bedst i zoner 5 og 9 af USDA plante hårdførhed Zone kort.

Rose af Sharon

En lav vedligeholdelse busk, plante Rose af Sharon (Hibiscus syriacus). Denne løvfældende busk går også de almindelige navne af busk althea og kinesiske hibiscus. De prangende kop-formede blomster vises i slutningen af sommeren til at falde. Hvis du ønsker år lange farve i din landskab, plante Rose af Sharon for blomster når de fleste andre buske er færdig med at blomstre. Afhængigt af forskellige anlæg omfatter farver blå, pink, rød, lavendel, lilla og hvid. Når 8 til 12 fod høj og 6 til 10 fod bred. Rose af Sharon tolerance af forurening er det en vinder i urbane landskaber. Rose af Sharon er bedst i zoner 5 til 9.

Storbladet hortensia

Storbladet hortensia (Hydrangea macrophylla) når en højde på 3 til 6 feet tall og viser klynger af blomster i blå eller pink. Aluminium ioner i jorden bestemme blomst farve. Disse ioner er højest i syre jord. Syre jord producere blå blomster og basisk jordbund producere lyserøde blomster. De mest almindelige sorter er Nikko blå, Pia, Merritts Supreme og blå bølge. Udbrede Hydrangea macrophylla fra nåletræ stiklinger kan gennem juli. Denne hydrangea er bedst i zoner 6 til 9.

Kirsebær Dazzle dværg Crapemyrtle

Kirsebær Dazzle dværg Crapemyrtle (Lagerstroemia» GAMAD jeg») når en højde på 3 til 6 fødder. Denne langsomt voksende plante kræver fuld sol og mellemstore tør jord. Cherry-farvede blomster blomstre fra Bourgogne-Ærenpris grene i sommer og falder. Gartnere favoriserer denne Busk for den strålende farve og sygdom modstand. Michael Dirr, en gartner, udviklet, kirsebær blænde. Da busken er beskyttet af varemærke, er formering forbudt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com