Hvad er den korrekte højde for en Kulilte-detektor?

October 1

Hvad er den korrekte højde for en Kulilte-detektor?

Kulilte-detektor genkender kulilte, en farveløs, lugtfri, smagløs og meget giftig gas. Den korrekte højde for en Kulilte-detektor er knæhøjde på væggen. Dette giver beskyttelse, mens du sover, når du er mest sårbare over for kulilteforgiftning. Detektorer skal også hænges over fastmonterede brændstof-brænding apparater.

Højde overvejelser

Hjem kulilte detektorer skal installeres på centrale steder udenfor soveområder. Når du ligger til at sove, er dit hoved knæ høj. Alarmer i nærheden af hvor du sover vil opdage niveauer i hoved højde, og du vil være mere tilbøjelige til at vågne når det lyder. Taljehøjde er også acceptabelt, hvis det er nødvendigt at undgå beskadigelse af kæledyr eller børn, men ikke hænge det hvor der er forhindringer for normale luftstrøm.

Røg og kulilte Alarm Combos

I modsætning til røg anledning ikke kulilte ikke til loftet. Det blander med luft. Benyttes en kombination unit, som detekterer røg og kulilte, skal den installeres på loftet sikrer at røg opdages.

Producentens anvisninger

Nogle kulilte detektorer skærm for andre gasser. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger for placering i den korrekte bordhøjde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com