Sådan Fix vand lækager gennem en murstensvæg

October 1

Sådan Fix vand lækager gennem en murstensvæg

Når korrekt bygget, holder en mursten og mørtel mur fra værst af vejret. Hvis der er revner i væggen, dog kan vand nemt sive igennem, ødelægger enhver væg dækker på indre, og at øge luftfugtigheden nok inde i en struktur til at forårsage rådnende træ og stof ens. Den mest almindelige årsag til utætte er adskillelsen af mursten fra mørtel. Heldigvis, for mindre adskillelse spørgsmål, gør det selv reparation er muligt ved forsegling indvendige mursten overflade. Selv om det ikke vil lukke revner, vil det holde vandet stangen for som indehaver af seglet, typisk op til to år.

Instruktioner

•Fjern alle male fra indre af mur af børstning en moderat lag af maling-/ lakfjerner over mursten overflade. Vent 10 minutter for remover til at trænge ind i paint, derefter skrabe remover og maling væk med en spartel. Tør maling fra alle svære at nå sprækker i væggen med et stykke stof.

•Scrub væggen rene af eventuelle rester med et krat pensel og en pH-neutral renere. Bruge en konkret affedtningsmiddel på nogen del af væggen med en olie plet stede. Skyl renere fra væggen med vand, så klappe mursten overflade tørt.

•Søge væggen for eventuelle synlige revner i mørtel. Fylde revner med fælles reparation sammensatte. Bruge en spartel til at pakke revner på overfladen af mørtel, så udjævne sammensat. Give stof til tørre natten over.

•Fyld en håndholdt pumpe sprøjte med mursten og murværk sealer. Pumpe håndtag sprøjte tre eller fire gange for at øge den interne lufttryk. Ret dysen af sprøjten mod væggen, så dækker væggen med en moderat belægning af fugemassen, stop knap mætte overfladen med væsken.

•Drej fugemasse jævnt over mursten med en lav-nap paint roller. Roll væggen to gange, én gang i en back-og-tilbage bevægelse kører længden af væggen, så i en up-and-down bevægelse, der dækker mur højden. Tillad fugemasse til tørre natten over og derefter anvende en anden gang, efter de samme dækning metoder.

Tips & advarsler

  • Bære en ansigtsmaske, og beskyttelsesbriller, når du bruger sealer for at undgå øjet kontakt og indånding af dampe sealer.
  • Åbne alle døre eller Vinduer til rummet for at øge værelse ventilation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com