Udvendige tegn ideer

October 2

Udvendige tegn ideer

Uanset om du annoncerer en business, annoncerer, der bor i dit hus, eller lede event gæster til en ny placering, kan et ydre tegn bidrage til den overordnede følelse og karakter af en indstilling. Når du planlægger din ydre tegn design, overveje materialer, der afspejler den følelse og stil i dit hjem, virksomhed eller begivenhed.

Genbrugt døre

Når du ønsker at gøre en robust udendørs tegn, skal du bruge gamle døre. Vælg en tung, solid dør og skære den i halve spændbåndene. Tillægge klip kanterne til at vedhæfte halvdele af døren sammen hængsler. Maling af døren og hængsler en solid farve og bruge en stencil eller hånd-maleri teknikker til at tilføje bogstaver for dit tegn. Afslut med et lag af lak at beskytte ordene. Konfigurere tegnet så halvdele af dør er vinkelret på hinanden, da dette sikrer stabilitet til tegn selv i kraftig vind. Med en dør tegn, kan du gentegne tegnet efter behov uden at bruge ekstra penge.

Metal Cut

For en dramatisk og sofistikeret tegn, der vil stå op til bruge elementerne, metal opskæring. Start med en solidt stykke af børstet rustfrit stål, og har et Maskinværksted skåret ud bogstaver i ord og figurer af dit logo eller andre billeder; Du skal muligvis tilføje tynde strimler på indre af breve som "O" at holde center brik på plads. Skær et stykke træ til samme størrelse som stål. Male det med en udvendig-grade maling. Fastgør træ til stål, så farven viser gennem cut-out rum. Denne type af tegn især slående, når monteret på ydersiden af en mursten eller sandsten bygning.

Træ-Cut breve

Når du ønsker at gøre et tegn, der ikke er begrænset til et enkelt stykke af bagklædningen, bruge træ-cut breve. Udforme ordlyden og billeder af dit tegn, og spore figurer på en planke af træ. Bruge en båndsav til at skære ud af bogstaverne og sand kanter i hånden for at fjerne enhver ruhed. Male bogstaverne og knytte dem til siden af din bygning med søm eller skruer. Du kan arrangere breve i en stram dannelse eller sprede dem ud, afhængigt af deres individuelle størrelser og længden af ordene.

Brændeovn

Hvis du søger for at gøre en rustik udvendige tegn, skal du bruge en brændeovn. Start med rå stykker af træ; drivtømmer, gamle hegn stillinger og cirkulært tværsnit af træer låne en naturlig følelse til tegnet. Brug en blyant til at spore dine breve i træ, og sørg for, at du ikke gør detaljer, der vil være for lille til at brænde. Bruge en brændeovn over linjerne i din sporing. Vær ikke alt for optaget af at gøre linjer perfekt lige; naturlige variationer i bredderne af brænde mærker vil tilføje dybde og tekstur til tegnet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com