Hvordan til at disponere over 16 Oz propan tanke

October 2

16 ounce propan tanke bruges ofte til opvarmning af bærbare gas komfurer, såsom komfur bruges mens camping. I modsætning til fuld størrelse propan tanke, nogle amter gør det muligt at bortskaffe disse indeholder i den regelmæssige trash, forudsat at de er tomme. Det er vigtigt at forstå de korrekte bortskaffelse procedurer for propan tanke i dit område, som forkert bortskaffelse kan føre til skader, bøder og endog strafferetlige afgifter.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale losseplads eller genbrugsstation at forhøre sig om deres propan tank genanvendelsespolitik. At deponeringsanlægget kontaktoplysninger kan ofte findes på din county websted eller ved at udføre en søgning på nettet ved hjælp af din foretrukne søgemaskine.

Kortindgangsdør en lokal metal genbrug selskab i dit område. Mange metal genbrug virksomheder eller scrappers, vil tage uønskede propan kampvogne og genbruge metallet. Igen, vil en søgning ved hjælp af din foretrukne søgemaskine give metal genbrug virksomheder i dit område.

•Tøm og derefter sted propan tank i en udendørs skraldespand hvis der findes ingen genbrugsmuligheder. For at tømme propan tank, bringe det, sammen med en propan-fueled apparatet til en åben, godt ventileret område. Tilslut propan tank til apparatet, og derefter tænde apparatet og gør det muligt at køre indtil flammen slukker selv. Forsøg at tænde apparatet igen at bekræfte, at tanken er tom.

Tips & advarsler

  • Store propan tanke ikke kan afsættes i en skraldespand.
  • Forsøg ikke at fjerne ventilen fra propan tank, som gør så kunne resultere i tank eksploderer.
  • Ikke forlade tanken åben, så gas at undslippe.
  • Udsæt ikke tank til en åben flamme eller overdreven varme.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com