Sådan Fix en susende køkkenvask

October 2

Sådan Fix en susende køkkenvask

Hvis du nogensinde har forladt vandet kører i dit køkken og venstre tjek værelse, kun at vende tilbage til en susende vasken, afløb og rør straks. En overstrømmende køkkenvask er ikke et resultat af for meget vand, der flyder fra hanen, men snarere en forhindring i afløbet eller rør under vasken. Der er et par metoder, du kan anvende til at forsøge at rette op på situationen, før du kalder en blikkenslager, og du kan ende spare dig selv en masse penge i processen.

Instruktioner

•Shut for vandet straks. Brug en kande eller andre store container til bail out nogle af vandet, før du begynder at arbejde på vasken. Dumpe vand uden for hvis i en anden vask eller toilet. Bail out mindst halvdelen af vasken vand.

•Sæt en stemplet over vasken afløb. Skub og træk stemplet op og ned, ligesom du ville gøre i et toilet. Stemplet kan være i stand til at tvinge en træsko gratis. Observere vandstanden i vasken til at se, hvis det begynder at stilne af.

•Bail ud af så meget af det resterende vand, som du kan. Anbring en spand under afløbet fælden, eller "J" formet stykke rør direkte under vasken. Løsne fittings på afløbet fælden, derefter fjerne det hurtigt for at lade alle vandafløb ned i spanden.

•Tag afløbet diffuserer til en anden vask og køre varmt vand gennem den. Bøje en wire bøjle lige, og derefter skubbe og trække det gennem afløbet fælden at rydde eventuelle rester, der er fanget inde. Skyl rør ud med varmt vand igen, når du rydde det grundigt. Det varme vand vil hjælpe løsne eventuelle fedt eller sediment, der sidder fast på indersiden af røret.

•Forbind-installere afløbet fælde ind i sin korrekte position. Stramme fittings på både ende. Drej hane på og lade varmt vand løbe gennem røret i flere minutter. Lukke vandet ud, og fjern spand under afløbet fælden, og dump vandet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com