Hvor hurtigt Red Oak træer vokse?

October 2

Hvor hurtigt Red Oak træer vokse?

Flere forskellige arter af red oak tree findes, hver med en prime geografiske voksende landestandard, der vil diktere det tempo, hvormed denne træet vokser. Generelt, hopper rød eg til en imponerende højde og bredde i en relativt kort periode. Træet montrer storhed så ofte forbundet med familien eg.

Hårdførhed zoner

Hvor hurtigt en rød egetræ vokser kan også være betinget af dets geografiske placering og særlige arter. Den nordlige rød eg trives i amerikanske landbrugsministerium (USDA) hårdførhed zoner 3 til 8, mens Texas rød eg betragtes hårdfør til USDA zoner 5B gennem 9A. Den sydlige rød eg (Quercus seglformede) er hårdfør i zonerne 7 til 9, et område, der omfatter den sydlige USA og stater langs Atlanterhavet og Stillehavet kyster.

Nordlige rød eg

Den nordlige rød eg (Quercus rubra) anses for at være en hurtig producenten, som ifølge Arbor Day, betegner et træ, der vokser over 24 inches hvert år. Det typisk opnår en højde på mellem 60 og 75 fod, så red oak kræver ca 30 år at nå sin fulde højde potentielle. Træet hævder regelmæssigt en baldakin spredning af 45 fod.

Sydlige rød eg

Den sydlige rød eg vokser til en højde på mellem 60 og 80 fod med en baldakin spredning af 60-70 fod. Det anses for at have en mellemlang vækstproces, der ifølge Arbor Day Foundation, viser et træ, der vokser mellem 13 og 24 inches hvert år. Stammen er en straight producenten med grene godt fordelt og knyttet stærkt til træet. Den eneste sygdom sandsynligt, at alvorligt skade eller dræbe dette træ er egens visnesyge.

Texas rød eg

Texas rød eg (Quercus texana) vokser til en højde af 80 fod med en baldakin spredning på mellem 50 og 60 fod. En moderat avleren akkumulere ekstra højde på mellem 13 og 24 inches om året, kræver træet fuld sol for at opnå sit optimale vækst. En tørke-tolerante træ, der stadig sætter pris på fugtig og rige jord--enten alkaline eller let syrlig--Texas eg er også meget modtagelige for fatal skade via egens visnesyge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com