Hvordan man opbygger en niveau stenmur på ujævne jord

October 2

Hvis du vil tilføje en væg til din landskab, der smelter sammen med miljøet, er stenen en naturlig indstilling. Mens du kan bruge enhver type af flade sten, giver sten blokke en forme designet specielt til bygningen. Selvom du har lige byggematerialer, når det kommer til at bygge muren ind i din landskab, kan du nødt til at behandle ujævn jord at bygge på. Du kan stadig opbygge en plan stenmur ved udjævning ujævn jorden i bunden af muren før du begynder at bygge.

Instruktioner

•Measure længden du ønsker at gøre væggen over den jordoverfladen. Hammer en pæl i jorden i hver ende. Måle fra disse to stakes bredden af stenene du agter at bruge, og derefter køre indsatserne i jorden i disse steder for at oprette et rektangel på jorden.

•Dig en grøft i rektanglet lavet af indsatserne. Grave i en dybde af 12 inches på det laveste del eller dele af landet, ujævn. Når du bevæger dig langs den ujævne jord, grave de andre områder ned på niveau med de lave dele til at skabe et niveau base.

•Fyld grøft 6 inches dyb med grus, så niveau grus. Dække grus med 1 tomme af groft sand; placere et niveau i den ene ende af graven for at sikre den sand sidder jævnt. Glat sandet med en spade, eller tilføje sand til grøften efter behov indtil sandet er niveau.

•Sæt den første række sten langs fladede sandet fra den ene ende af renden til den anden. Stable sten på toppen af den første række så jævnt som muligt, indtil du fylde hele renden og oprette en mur, der når frem til den ønskede højde.

Tips & advarsler

  • Hvis du bygger en stenmur, der sidder højere end 2 fod over jorden, skal du bruge et klæbemiddel såsom mørtel for at sikre stenene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com