Hvordan til at opvarme en Pentair Pool

October 3

Når det kommer til at varme din Pentair pool, har du nogle muligheder at vælge fra afhængigt af den effektivitet, du ønsker, dit budget og hvad du ønsker din pool til at ligne. Du behøver ikke at købe din varme leverancer direkte fra Pentair, men selskabet giver flere muligheder for varme. Når du har besluttet hvilken varme enhed, du vil, kan du måske installere det selv.

Instruktioner

•Invest i en pool varmer. Pentair producerer gas og elektriske swimmingpool varmeapparater eller du kan købe en pool varmer fra en anden pool levering butik. En pool varmer har en termostat, som du indstiller til den ønskede temperatur og varmer vil opvarme poolen til denne temperatur og holde det der. Varmeapparater vil øge din månedlige regninger, men hvis du bruger din pool ofte, kan det være det bedste valg.

•Installer solvarme paneler. Du installere solvarme paneler på taget af dit hjem eller langs siden af din pool. Panelerne er forbundet til din pool pumpe og det passerer vandet gennem paneler, varmer det og returnerer det til puljen. Panelerne kan være pebret, men efter indkøb og installation, de bærer lidt ekstra omkostninger.

•Anvend en pool dække. Du kan bruge en pool dække, alene eller med et varmeapparat og solpaneler. Af sig selv, pool dække kan tage et par solrige dage til at opvarme poolen, men med en vandvarmer eller solpaneler, det vil hjælpe til at fælde varme i. Vælg en sol dæksel eller en vinyl dække. Solar dækker er et billigere alternativ, fordi de ligner boble pakkemateriale, men de holder ikke så længe som vinyl dækker. Vinyl dækker fås i forskellige farver og du kan købe det som en isoleret vinyl dække. Du har også mulighed for at købe dækslet som et tæppe, som du vil lægge ud manuelt, eller du kan købe en elektronisk dækning, der har en motor til at åbne og lukke dækslet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com