Sådan klon Oleander

October 3

Sådan klon Oleander

Oleander er en stedsegrøn blomstrende busk, sommetider dyrket som et træ, der vokser hurtigt til 20 fod høje. En Middelhavet indfødt, oleander er en alsidig plante, blomstrer langs vejsider, i haver, og selv i containere--både indendørs og ud. Det vigtigste aspekt af kloning af oleander holder plantning medium fugtig på alle tidspunkter. Ja, det vil vokse og blive tørke-tolerante, men når de vokser i en container, rødderne har brug for konstant fugtighed. Holdes fugtig, kloner oleander nemt og hurtigt fra stiklinger fra slutningen af foråret indtil midten af sommeren.

Instruktioner

•Tag et 8-tommer skære fra spidsen af grenen oleander. Det bør have mindst to bladnoder nær den nederste del af skæring.

•Fjern alle blade fra nederst 3/4 af stilken og skære de resterende blade i halv.

•Sæt oleander opskæring i en krukke eller en vase med vand. Hvis du tilfældigvis har en piletræ, placere en willow stængel i vandet. Willows fungerer som en naturlig rode hormon. Ændre vand i krukken hver tre dage.

•Tag skære fra vandet, når det har 1-tommer lange rødder. Plante det i en 6-tommer lerkrukke fyldt med fugtig perlite. Placer puljen i et område, der modtager lys, men indirekte solen og holde perlit fugtig.

•Tag oleander skære udendørs i foråret når det har nye blade. Lad det 45 minutter udendørs på den første dag. Tilføj 30 minutter af direkte udendørs sol hver dag i en uge, så lade den stå i solen hele dagen. På varme dage, lad vandet i underkop under anlægget, da det er vigtigt det ikke tørre ud, mens potteplanter.

•Transplant oleander skæring når det voxer 6-tommer gryde. Du vil vide, det er på tide, når du ser rødder kommer ud i bunden af puljen. At fjerne det fra 6-tommer gryde, placere potteplanter opskæring i en lavvandet gryde og fyld den, halvvejs oppe på siden af puljen, med lunkent vand. Lad det sidde, slikke vandet, indtil perlit bliver en semi-flydende. Tilsættes mere vand på panden, indtil perlit opsuger nok til at være i den rette konsistens. Stikke fingrene ind i perlit og lette at skære forsigtigt.

•Fyld en 8 - 10 tommers plastikbeholder med lige dele af pottemuld og perlite og plante oleander skæring. Vand, indtil jorden er gennemblødt og lad puljen til afløb. Oleander bør forblive i denne pulje til endnu et år, på hvilket tidspunkt det kan blive transplanteret ind i en gallon kande eller i haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com