DIY landskabspleje ideer til Cement vand funktioner

October 3

DIY landskabspleje ideer til Cement vand funktioner

Cement vand funktioner bringe beroligende lyde og kølig luft bevæger sig vand til din gårdhave eller værftet. Den kedelig grå cement,--der er almindeligt anvendt til at betyde beton, den korrekte betegnelse - er imidlertid ikke meget attraktive. Landskabspleje omkring vand-funktionen forklæder eller skjuler konkrete og forbedrer vand del af funktionen i stedet. Tilføje et par planter rundt om dammen eller springvand er nemt nok for de fleste boligejere til at udrette.

Tilføj vandplanter

Den hurtigste måde at pynte en uinteressant konkrete vand funktion er at tilføje vandplanter til den. Selvom bassinet ikke er meget dybe eller i skyggen, er der planter, der vil trives i det. Planter, der trives i lavvandede Dam vand eller Moser vil leve i birdbaths og små springvand, hvis du tilføjer en lille jord for dem at rod i, ifølge plante svar. Nogle eksempler omfatter vand hyacint, eller Eichhornia og flydende planter som vand salat, eller Pistia stratiotes.

Tiltrække fugle

En lavvandet birdbath kan være den mest almindelige vand-funktionen for at tiltrække fugle til din værftet, men enhver sådan vand feature tiltrækker fjervildt publikum. Tilføjelse af buskads og endda træer i nærheden af din konkrete Dam eller springvand skjuler den uinteressante grå beton og gør fugle føler sikkert at besøge siger det, Danny Lipford. De fleste buske og træer vil også håndtere den ekstra fugt, der en vand-funktionen opretter, i modsætning til mindre planter, som kan være mere modtagelige for blade og rod rot.

Skjule kanterne

Gemmer sig i bunden af et springvand eller kanterne af en konkret Dam tillader vand-funktionen til at passe ind i det eksisterende landskab bedre. Naturlige sten eller farvede klodser giver et mere attraktivt cover-up, ifølge ACS fjernundervisning. Stabling mursten eller sten rundt i bunden af et konkret springvand skaber et nyt udseende uden meget indsatsen eller udgiften. Dækker den rå beton kanten af en dam med grove natursten brolæggere gør dit vand-funktionen se mere naturligt i stedet for menneskeskabte.

Prøv vinstokke

Plantning lige fugt-tolerant vinstokke omkring dit vand-funktionen gør det muligt for stykke skal dækkes i blade og blomstrer, at skjule betonen. Plantning af vinstokke i små gravhøje eller over grus senge sikrer, at rødderne ikke rådner fra klæg jorden omkring et springvand eller fuglebad, siger havebrug ekspert Julie Day. Fugt-tolerante arter inkluderer ivy, eller Hedera helix og trompet vin, også kendt som Campsis radicans. Trække døde vinstokke og blade ud af funktionen i vinteren for at holde det fra at være en skamplet for byen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com