Kan du vaske en Boppy pude?

October 3

Kan du vaske en Boppy pude?

Boppy puden er en blød pude, der passer på skødet eller anden plan overflade til at holde din baby mens fodring eller krammer. Puden strækker sig men stadig bevarer sin form for at holde din baby. Ligesom andre klud produkter er Bobby pude ikke immun over for snavs og snavs opbygning. Puderne er tilgængelige i forskellige farver og typer.

Vask

Du kan vaske en Boppy pude i dit hjem vaskemaskine ved hjælp af "Delicate" eller "Blide" cyklus. Brug koldt vand til at holde pude fra krympning og et mildt rengøringsmiddel. Brug ikke en slibende sæbeopløsning eller vaskemiddel--dette kan misfarve og skade pude stof og indre påfyldning.

Tørring

Til tørring, skal du placere din Boppy pude i tørretumbleren sammen med en tennisbold eller sko pakket ind i et pudebetræk. Tennis bold/sko vil hjælpe puden opbevare sin form. Sæt din tørretumbler på lav varme at holde pude stof fra faldende. Hvis puden er stadig fugtig, lå det på en ren og flad overflade til luft tørre.

Levetid

Hovedpuden Boppy vil holde sin form i et år med korrekt vask og pleje. Fjerne ethvert spild straks ved at duppe dem op med en ren, hvid klud til at holde farvestof fra en farvede håndklæde fra overførsel på din pude.

Tilgængelighed

Boppy puder er tilgængelige direkte fra producenten, retail storbutikker, baby speciale og online-butikker samt visse stormagasiner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com