Hvordan kan jeg tage Wax Off laminatgulve?

October 3

Laminat gulve leveres med en beskyttende belægning og skal håndteres med omhu. Rengøringsmidler kan forårsage voks til at bygge på den laminatgulve, og som tiden går den bebyggede voks forværres den visuelle kvalitet af gulvbelægning. Der er flere måder at forhindre voks fra bygning og til at fjerne voks, hvis det udvikler.

Forebyggelse af voks oprustning

Flere rengøringsprodukter er tilgængelige til at rense laminatgulve. Mens disse detailprodukter rene og shine gulvet, de mange gange forlader en voks rester bag, der bliver meget svært at fjerne og kan føre til striber. I stedet, bruge en mild sæbe og desinfektionsmiddel. Bland 1 gallon varmt vand i en spand med 1 kop hvid eddike. Denne løsning vil dræbe bakterier og rense den laminatgulve uden at forlade bag voks eller rester. Dyp en moppe eller svamp i opløsningen og vride ud før opsamlingsoverførsel gulvet. Nøglen til rengøring af laminat gulve er at bruge som lidt vand som muligt for at undgå vand pletter og skader.

Hår tørretumbler

Voks smelter let når varmen er anvendt, gør et hår dryer perfekt apparatet til brug i voks fjernelse. Holde en moppe eller rulle papir håndklæder på side, og begynder at arbejde i det ene hjørne af rummet. Voks vil smelte hurtigt, og som det gør, sop op den smeltede voks med mop eller papir håndklæder. Flytte på tværs af lokalet indtil alle voks er blevet fjernet, så Rengør gulvet med eddike løsning nævnt ovenfor.

Kreditkort

En gammel kreditkort er en anden effektiv måde at fjerne voks fra laminat gulve. Dette virker også godt for stearin, der har spildt på gulvet. Simpelthen bruge kanten af en gammel kreditkort og bryde væk voks oprustning. Arbejde i sektioner og indsamle voks, da det bryder væk. Hvis enhver sidesten voks er efterladt, brug en hårtørrer til at smelte det, så tørre op med en klud eller køkkenrulle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com