Hvordan man kan organisere en hjem hus rengøring tjekliste

October 3

Opmærksom på et hjem rengøring projekt kan kræve en tjekliste til at holde dine gøremål organiseret. Denne liste vil hjælpe dig med at administrere din tid, så du kan opnå alt dette rengøring uden at skulle vente en anden dag.

Instruktioner

•Udskrive ud en tjekliste fra internettet, hvis du ikke ønsker at skrive en ud af dig selv. Find hus rengøring tjeklister på en professionel renere website såsom mrscleanusa.com eller indlæse et hus rengøring tjekliste skabelonen på computeren. Udforske alle områder af dit hus at udstrege de gøremål, der ikke er gældende. Begynde rengøring og afkrydse gøremål, som du har fuldført dem.

•Skriv ud din egen personlige checkliste. Undersøg hvert værelse med en Udklipsholder og et stykke af bærbare papir. Start med en overskrift af det første område af dit hus, der kræver opmærksomhed. Titel afsnittet med navnet i rum, som "soveværelse" eller "badeværelse." Understrege Støtteordningens for vægt.

•Listen alle de rengøring gøremål under titlen. Trække i en kugle til venstre for hver akkord. Inspicere alle områder af rummet herunder gulve, toiletter, under senge og endda lofter. Nedskrive opgaver som, "lampeskærme visket og støves." Derefter trække en tom boks lige ved siden af det at tjekke, når du har udført akkord. Skriv så pænt som du kan. Gøre dette til alle rum, der trænger til rengøring, og være så detaljeret som muligt.

•Jot ned nogen særlige rengøringsmateriel skal du udfylde dine gøremål. Toiletter skal muligvis ekstra toilet skål renere eller badekar kan kalde for blegemiddel. Du kan være nødvendigt at låne en støvsuger eller købe nogle papirhåndklæder. Anmeld de rengøringsmateriel, som du allerede har. Skrive denne liste over nødvendige forsyninger i bunden af din checkliste.

•Tilføj en tidsplan for dit hus rengøring kontrolliste, hvis du har fået tidspresset. Skrive i almindelighed gange af når du ønsker at begynde at rense disse sektioner af dit hus. Skrive tiden i én sektion ligesom "kl" og den næste afsnit som "kl" at gøre timeløn mål.

•Draw i en boks lige ved siden af tidspunktet på dagen, hen til afkonferere hele afsnittet og område af dit hus, når det hele foregår. Hænge din tjekliste på dit køleskab eller bære det i din rengøring sag. Afkonferere gøremål, som du går.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com