Komfur brandforebyggelse

October 4

Komfur brandforebyggelse

Køkkenet kan være hjertet i hjemmet, men det kan også være den farligste rum i huset. Ifølge National Fire Protection Association er komfur brande den hyppigste årsag til struktur brande, med Thanksgiving dagens højdepunkt for madlavning brande. I 2010 var køkkenet spænder stedet, hvor mere end halvdelen af alle madlavning brande, med automatiseret madlavning den afgørende faktor i alle disse hændelser.

Leger med ilden

Uanset hvilken type af komfur du tilberede på, du bogstaveligt talt leger med ilden, hvis du ikke er meget opmærksomme og tage de nødvendige forholdsregler i løbet af processen. Gas pejse fremstille en faktiske flamme, der er uforudsigelig i bedste fald mens brændere på elektriske ovne kan få rødglødende og antænde noget, der kommer i kontakt med disse. De værste madlavning brande opstår under stegning, når madlavning fedtstoffer, olier og fedt er tæt på en meget varm radiator. Når stegning fødevarer på enten type brændeovn, aldrig gå væk for endnu et minut. Hvis du skal forlade komfuret, slå det fra. Når kogepunktet stegning, bagning eller ulmende fødevarer, tjekke dem ofte og blive inde, ved hjælp af en timer til at minde dem om, at du har forladt noget på eller i ovnen. Ikke lave mad hvis du er overtrætte eller beruset, eller tage medicin, der forårsager døsighed.

Mode og andre Faux Pas

Madlavning på en kogeplade er ikke tid til at være iført det nye tøj med de bølgende ærmer, som tøj er ofte den første ting at være antændt i et komfur brand. Holde alle andre brandbare materialer som gardiner, karklude, papirhåndklæder, papir porcelæn, træ køkkenredskaber, mad indpakning, plast opbevaring skåle og grydelapper fra den ovn varmeelementer. Brug kun metal eller enhver Kkkenudstyr tydeligt markeret som sikker til brug på eller inde i brændeovne, og holde et låg tæt ved under madlavning til at hjælpe med at sætte ud en lille fedt brand. Altid holde pot håndtag vendte at undgå dem at blive slået ned eller trukket af et lille barn, og sørg for at bruge den rigtige størrelse madlavning pan til jobbet for at undgå mad boblende ud og ind på en kogeplade.

Pænheden tæller

Selv den mindste mængde af fedtet hinde tilbage på et komfur top, brænder eller i ovnen kan antændes, at renlighed altafgørende at forhindre katastrofen. Holde brænder pander ren og fri for enhver madrester på alle tidspunkter, og ren ovn spild straks, som disse kan antænde næste gang du tænder ovnen. Tør elektrisk komfur brænder spoler regelmæssigt med en ren klud dyppet i varmt vand, og tage ud og rengøre brænderen pander og stativer på gas komfurer før tilberedning.

Nødberedskab

Ud over arbejde i nærheden af åben ild eller meget varmt brændere, holde for øje, at alle kød fedtstoffer og madolier har et flammepunkt, hvilket betyder, at når de når en bestemt temperatur, de brast i flammer. Holde en handy på alle tidspunkter, som forsøger at slukke brande, fedt med vand brandslukker kan kun gøre tingene værre. En ild kan ikke brænde uden ilt, så hold en beholder med salt, bagepulver og mel i nærheden af komfuret til at bruge til at kvæle den. Hvis en brand starter i din ovn, ikke åbne døren, og slukke ovnen. Hvis en brand starter på eller i din brændeovn, og du ikke er sikker på, om du kan sætte det ud, ringe 911, lukker køkkenet, hvis det er muligt, og forlade huset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com