Hvordan kan jeg fortælle hvad slags Fig Tree er det?

October 4

Hvordan kan jeg fortælle hvad slags Fig Tree er det?

Figen træer er ikke hjemmehørende i USA, men de er blevet importeret og findes nu i næsten alle amerikanske stater. Der findes mange sorter af figner og de er hårdføre, fleksible træer, hvilket gør dem lette at plante og vokse. At kende typen af fig tree du behandler vil hjælpe dig tage sig af det ordentligt og korrekt fejlfinde eventuelle problemer.

Instruktioner

•Tag note af højden og bredden af figentræet. Dette hjælper med at indsnævre de mulige valg. Fælles figentræet, for eksempel, vokser mellem 10 og 30 fod paa den grædende fig vokser op til 50 fod.

Dyrknings hvilke typer af figentræer vil vokse i din hårdførhed zoner. Figentræer er ganske fleksibel, men nogle sorter er mere udbredt i visse områder. For eksempel, kongen figentræet vokser godt i koldere klimaer ligesom de nordlige stater og Canada, mens den grædende fig er hårdfør til USDA voksende zoner 10 til 12 og men kan dyrkes som en stueplante i køligere områder.

•Undersøg frugter på træerne. Figen frugt varierer betydeligt. Lille, grønlig frugt er fundet på træer som blanquette fig. Maximino træ har store lilla frugt og adriano har små, rød-stribet frugter, der revner når den er moden.

•Kontakt med lokale gartnerier at finde ud af hvad slags figentræer er almindelige i området og trække deres hjælp indsnævre den endelige afgørelse, hvis nødvendigt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com