Hvornår skal trimme flerårig Hibiscus planter

October 4

Når du trimme vil din hibiscus planter afhænge dels hvor du bor, og hvilken slags vejr du har. Foråret er den mest almindelige sæson for beskæring, men lille vedligeholdelse kan finde sted i hele sæsoner uden plante skader. Tag nogen døde grene tidligt i foråret efter hibiscus spirer. Der er flere fordele til trimning, og flere ting at huske når du beskære dit anlæg.

Hvornår skal trimme

Overveje vejret, når du planlægger at beskære dit anlæg. Hvis du ønsker at gøre en komplet skæring af din hibiscus, skal du være klar til at fortsætte i foråret. Trimme anlægget på dette tidspunkt vil hjælpe det forny sig i tide til at blomstre i sommermånederne.

Mens foråret er den mest almindelige tid til at beskære hibiscus, kan du vente indtil sensommeren eller tidlige efterår. En af ulemperne til at vente denne lange er, at planter undertiden ikke vil producere så mange nye grene, som vil betyde færre blomstrer. Derfor bør du overveje at fjerne alle døde eller svag vækst efter hibiscus begynder at spire i foråret.

Enhver tid mellem februar og August vil være okay at knivspids eller beskære, spidserne af grene til at fremme væksten i stærkere og tykkere. Det er aldrig en god idé at tage trimmere til en hibiscus i den senere efteråret måneder eller vinter. Den største overvejelse er at aldrig trim, så nye vækst vil forekomme i en tid, hvor en frost er muligt.

Fordele

Der er flere fordele til at holde din hibiscus beskæres, herunder en bedre form for dit anlæg, flere blomstrer, færre insekter og bedre vækst. Der er et par ulemper, herunder ingen blomstrer på trimmet grene for et par uger. Det er også almindeligt at se en ubalanceret plante, indtil den nye vækst kommer.

Trimning Tips

Begynder ved at rense et par skarpe sakse. Du kan bruge en alkohol-baseret hånd sanitizer hen til ren sakse. Sætte nogle på en ren klud og tørre ned knivene. Gentag dette som du trimme. Du skal skære igennem døde eller døende træ, Sørg for at sterilisere sakse før det næste klip. Dette vil stoppe spredningen af nogen sygdomme.

Næste, betragte planten. Nye vækst vil starte nedenunder nedskæringer, så du ønsker at planlægge for der. At tage et par inches off toppen normalt er en dårlig idé, fordi nye vækst i slutningen af grenen ikke vil se godt ud. Skær de fleste grene med omkring en tredjedel og forlade mindst to til tre noder på en gren. Noderne er bump på stilke hvor bladene voksede. Efterhånden som du foretager nedskæringer, prøv ikke at fratage træ eller bark fra stilken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com