Hvordan man opbygger et skur fra gamle dæk

October 4

Jordovn konstruktion har været i brug i tusinder af år af mange civilisationer. Moderne tider har set en genopblussen for boliger, drivhuse og skur eller opbevaring bygninger. Fordelene ved at bruge jordovn byggeri omfatter reduceret opvarmning, nedkøling og byggeri omkostninger. Gamle dæk kan genanvendes i jordovn konstruktion for at tilføje effektivitet og styrke struktur.

Instruktioner

•Locate en bygning område at have en sydlige eksponering. Brug en sydsiden vil give både solvarme og belysning året rundt. Rydde området bygning af vragrester. Niveau bygning område.

•Scrape fra det øverste lag af jord, hvor instituttet skal placeres. Fjern sten, rødder og andet snavs. Placer snavs i nærheden som en klar kilde til at fylde dæk.

•Measure og mark fodaftryk af skuret. Dette er omridset af væggene. Kontrollere målingerne individuelt tre gange til at sikre korrekt layout. Dæk og snavs bliver en permanent struktur når byggeriet er begyndt.

•Lay ud af et dæk på den forreste ende af en af sidevæggene. Dette er, hvor du vil begynde byggeriet.

•Pack indre vægge stramt med snavs ved hjælp af en skovl. Udfyld de resterende hulrum med snavs og pack tæt med sikret mod manipulation. Lægge en anden dæk ved siden af den pakkede trætte efter den linje, du lagde ud. Pakke dette dæk efter de samme metoder som den tidligere dæk. Gentag processen omkring tre sider af linjen til at danne de tre vægge i skuret. Den sydlige væg forbliver åben indtil senere.

•Level hvert dæk i rækken. Sørg for at røre ved dækkene. Pack snavs omkring de udvendige sider af dækkene. Tamp snavs stramt på plads mellem dækkene. Holde dæk rørende som du pakke snavs omkring dem.

•Lay det næste lag så den skræver over to dæk under det første dæk. Brug den samme pakkemetode for dette dæk, som du gjorde tidligere dækkene. Lægge den næste dæk i træk på det aktuelle niveau. Fylde og pakke dæk, som du gjorde tidligere dæk. Fylde og pakke de udvendige dæk overflader, som du gjorde med tidligere dæk.

•Build væg til en højde, som passer for dig at stå op komfortabelt inde. Opbygge en vindueskarm plade for hver side af skuret. Dette er bøjet metal stykke, der passer på toppen af dækkene til at holde dem sammen. Sørg for karmen plade er stramt mod dæk til at danne en forsegling mellem tag og vægge.

•Build tag på skuret. De fleste mennesker bruger en konventionelle stråle-style hip tag. Montere solpaneler på taget til at generere elektricitet og belysning til skuret. Forbinde paneler til et batteri bank inde i skuret.

•Build den forreste væg ved hjælp af lange glas vinduer og en dør. Dette giver den passive varme til skuret og kan give meget af belysning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com