Hvordan til at udbrede stueplanter for penge

June 1

Udbrede de fleste stueplanter fra rodfæstet kompensationskøb eller stilk/blad stiklinger. Selv om planter kan startes fra frø, er det en langsommere proces; hurtigere formering betyder hurtigere overskud. Tage stiklinger eller trække forskydninger, læg dem i snavs, dyrke dem i levedygtige planter og re pot dem til markedet. Det lyder som en enkel proces, men lidt raffinement vil øge overlevelsesraten og gøre planter mere attraktive for køberne.

Instruktioner

Hvordan til at udbrede stueplanter for penge

•Træk plantedele at udbrede. Bruge haven sakse, nytte saks eller barberblad til at gøre et rent snit. Afhængigt af plantedel skal anvendes:

Tage stængelstiklinger, der omfatter to eller tre bladnoder. (Bladnoder er det punkt, hvor et blad vokser ud af en stilk). Bruge haven sakse eller skarpe nytte saks til at gøre et rent snit.

Tage blad stiklinger fra ældre blade. Fjerne et sund blad og gøre 1/16-inch til 1/8-inch nedskæringer på den bladundersiden punkter hvor venerne mødes.

Fjerne plante forskydninger fra moderplanten ved forsigtigt at adskille rødder. Omfatte nogle af de fælles rødder.

•Fyld starter gryder med jord til inden for en tomme af toppen. Plante stængelstiklinger med én eller to bladnoder begravet. Sat blad stiklinger i starteren pot med afskårne side. Sæt anlægget kompenserer med rødderne godt dækket. Pot stiklinger hurtigst muligt. Stiklinger, som sidde i et par dage er mindre tilbøjelige til at overleve. Holde alle starter fugtig.

•Sæt starter i fuld eller delvis sollys for 4 til 6 uger. Aldrig lade beholderne tørre ud. Kigge efter nye blade, som viser, at skære en levedygtig plante, ikke bare et stykke af en ældre plante.

•Tag unge planter fra starteren gryder. Bemærk root tilstand. Ryste ud nogen lidt ukrudt, der er opstået med planten.

•Forbind-potteplanter til 5-tomme eller større beholdere. Hvis planter køber en planteskoleejer eller forhandler, potteplanter til købers størrelse specifikationer. (Forhandleren vil sandsynligvis alle planter er ens i størrelse). Hvis de nye planter er at blive solgt til en sæsonbestemt fair eller loppemarked, ikke pot alle planter for at være af ensartet størrelse og udseende. Fair og loppemarked kunder vil være gennemser. Planter af forskellig størrelse eller antal pr. pot vil få opmærksomhed og opfordre køberen til at afgøre, hvilke container de bedste anlæg. Når kunden vælger den bedste container, er hun usandsynligt at gå væk uden at købe den.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com