Sådan måler for Cafe gardiner

October 4

Sådan måler for Cafe gardiner

Cafe gardiner er en bred vifte af gardin, der ofte består af to stykker. Den øverste stang passer næsten øverst i vinduet og projekter et par inches væk fra vinduet. Bunden stangen er monteret i nærheden af vinduet midtpunkt, og gardiner er designet til at blive skubbet åben langs stangen. Normalt gardiner er uforet og stænger er faste. Denne type gardin er en afslappet måde at klæde et vindue op.

Instruktioner

•Measure dit vindue. De fleste café-stil gardiner monteres udenfor den rude indramme nemlig vinduer med trim eller inde i gipsvæg fordybning på spændinger-mount stænger til windows uden trim. Overføre dine målinger til 1/2-inch millimeterpapir. Omfatte højden af loftet og gulvet.

•Lightly skitsere, hvordan du ønsker din café gardin til at se på vinduet. Dette vil give dig en realistisk opfattelse af din færdige gardin.

•Calculate stof til den øverste stang af dit vindue ved at måle bredden af gardinstang, herunder hvor stangen vender tilbage mod væggen. Multiplicer dette beløb 2 1/2 gange for yardage bredde. Måle højden af gardinet du trak på din skitse. Cafe-top gardiner er ofte 12 inches til 18 inches høj, afhængigt af vinduet. Anslå din højde og tilføje 6 inches til hems.

•Brug din samme bredde måling til din lavere gardin, og Bemærk, om du vil skal søm dine gardiner. Cafe gardiner deler normalt eller åbne i midten, så runde op på din bredde måling giver mulighed for yderligere sømme. Hvis du vælger en mønstrede stof, skal du også til at matche mønsteret før du måle for færdige yardage.

•Measure højden på din lavere gardiner ved at måle fra lavere stangen til vindueskarmen. Tilføj 6 inches for en 2-tommer flæse, en stang lomme og hems.

Tips & advarsler

  • Foranstaltning trims efter du har passer din gardin paneler, hvis du matchende mønstre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com