Skorsten hætten sikkerhed

October 4

Skorstenen caps kommer i et enormt udvalg af farver, typer af metal, størrelser, former og farver. Hver enkelt har særlige installationsmetoder til at sikre en god pasform og holdbarhed.

Betydning

En skorsten hætten passer over røgen fra din skorsten på toppen af dit tag. Dens formål er at holde vaskebjørne, fugle, egern og andre skadedyr i at trænge ind din skorsten via taget. Det vil også beskytte din skorsten fra at have vand ind når det regner.

Typer

Mange metaller som galvaniserede metaller, rustfrit stål og kobber er komponenter af en skorsten hætten med et mesh screening knyttet til at beskytte din skorsten fra uønskede dyr. Disse er tilgængelige i skinnende rustfrit stål, kobber-farvet eller sort galvaniseret materiale og du kan finde dem i enhver form, der er nødvendige som runde, kvadratiske eller rektangulære.

Gnister

En mesh skærm på din skorsten hætten vil også forhindre gnister der kunne starte en brand fra flyvende ud af toppen og lander på dit tag.

Installation

Installationsmetode er meget simpel, så de fleste boligejere kan udføre denne opgave selv. Placer en skorsten hætten fast på flue og skru den ned stramt eller bruge en silikone fugemasse til at holde det. En metal flue og en metal cap bør ikke være forseglet med silikone på grund af varmen genereret af begge vil smelte sealer.

Overvejelser

Tage nøjagtige målinger af din flue før shopping for en skorsten hætten. Bemærk også, materialet af din flue, som nogle caps har anbefalinger til murværk og nogle metal ansøgningsfrist.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com