Hvordan man laver en agurk Trellis med gitter

October 5

Agurk planter producerer deres frugter på lange vinstokke. I traditionelle haven senge, er disse vinstokke overladt til at spredes over jorden, hvor de optager værdifuld haverum. Dyrkning af agurker på et espalier sparer plads i sengen mens også opløftende agurker over jorden. Trellised planter producerer ranke agurker der er lettere at skive eller pickle hele. Fremstillede gitter paneler, enten træ eller vinyl, giver det vigtigste element i en enkel espalier.

Instruktioner

•Klippe tre 2-tommer af 2-tommer boards til en 5-fods længde, bruger en håndsav eller rundsav. Disse to boards bliver indsatserne, der understøtter agurk trellis.

•Installer to af indsatserne i hver ende af rækken agurk, afstand mellem dem 8 fod fra hinanden. Installere den tredje spil mellem to i begge ender. Skub bunden foden af hver af aktierne i jorden for at sikre de er godt forankrede og ikke falde over under vægten af planterne.

•Lean en 4-mund af 8-fods ark af gitter bord mod indsatserne. Line op enderne af gitter med indsatserne i hver ende af rækken.

Uddelingen gitter til de tre stakes. Nail gitter til stakes, eller binde bord til stakes med plastik kabelbindere eller sejlgarn.

•Plant agurker i bunden af gitter espalier. Guide planter på gitter engang vinstokke reach 8 til 12 inches lang. Binde vinstokkene løst til tremmer med plante bånd. Fortsætte binde vinstokkene til hver 6 til 8 inches af nye vækst indtil agurkerne begynder at sejlgarn omkring og vokse op espalier på egen hånd.

Tips & advarsler

  • Bruge gitter ark med brede åbninger, så gitter ikke begrænse væksten af enhver agurker at glide gennem åbningerne under udvikling.
  • Lattice er solgt i 4-mund af 8-mund plader, men du kan skære plader til enhver størrelse ønskes til at passe din espalier størrelse behov.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com