Sådan får du en Sweater til at krybe uden at udtørre den

October 5

Sådan får du en Sweater til at krybe uden at udtørre den

Mange mennesker har oplevet, trække en favorit trøje fra tørretumbleren, blot for at opdage, at det er skrumpet ind. Erfarne hvidvasker ved, at tumble-drying kan skrumpe både bomuld og uld tøj. Du kan bevidst krybe for stort tøj i tørretumbleren, men den høje varme kan beskadige bomuld ved at sænke hårdførhed af fibre. Bruger vaskemaskinen alene kan også tillade dig at skrumpe en trøje uden disse skadelige virkninger, hvis der anvendes varmt vand. Varmen skaber den faldende effekt i begge typer af stof og uld krymper fra fugt og agitation, så godt.

Instruktioner

•Indstil temperatur på vaskemaskine så varmt som muligt, da varmen øger chancerne for svind for både uld og bomuld tekstiler.

•Anvend en indstilling med høj agitation for at øge chancerne for faldende din uld sweater, da sådanne handling forårsager materiale at klamre sig sammen mere stramt.

•Lay sweater ud flad til tørre. Undgå at strække tøjet, da der vil strække fibrene ud igen.

Tips & advarsler

  • En ren bomuld sweater vil skrumpe mere end en lavet af en blanding af stoffer såsom polyester. Check etiketten for fiberindhold. Jo højere indholdet af bomuld, den flere den sweater bør krybe.
  • En sweater, mærket "pre-skrumpet ind" kan stadig skrumpe i en varm, høj-agitation vask. Udtrykket betyder, at en producent udført nogle aktivitet for at forårsage svind, men mere kan forekomme.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com