Hvordan at rengøre en Grohe køkkenarmatur

October 5

Daglig snavs og grind vil få dine vandhaner beskidte; de skal rengøres straks efter brug, med en grundig rengøring regelmæssigt. Udover regelmæssig rengøring og pleje, kan du opnå en meget imponerende niveau af skinne med ordentlig rengøring teknikker, gør din vandhaner den mest tiltalende del af dit køkken. Det værste problem er ikke altid vandhaner, selv, men resten af hardware, herunder bortskaffelse, som kan blive stoppet op, især i små dræn.

Instruktioner

•Aftør ned hele vandhane, fjerne objekter og snavs i hånden eller med din papirhåndklæder.

•Applicer din renere ved hjælp af en vaskeklud eller brug en sprayflaske tåge på hane hardware. Fordi det er alle vandtæt, ikke bekymre sig om overdreven fugt eller renere.

•Scrub alle de hårde overflader (hane, håndtag, sink) med din bløde scrub pensel. Grohe armaturer er holdbare og vil ikke ridse nemt, så længe du ikke bruger en stålbørste.

•Rinse overflader med vand, ved hjælp af dit papirhåndklæder til at tørre op overskydende vand og arbejde noget vanskeligt at fjerne pletter. Sørg for at overfladerne er for det meste tørt og tilstraekkeligt rengøres før man går videre til polske.

•Aftør en lille mængde af polske på en blød klud eller køkkenrulle. Brug denne køkkenrulle i små cirkler langs alle de skinnende metalliske overflader af din vandhane og vask. Starter med små cirkler, så gradvist vokse dem ind i større kredse at forhindre striber.

•Tillad på mindst 30 minutter for din vandhane og vask tørre.

Tips & advarsler

  • En gang om året, tage din vandhane rengøring et skridt videre og fjerne og rense de enkelte dele af vandhanen såsom patron system. Skal du bruge en hex-nøgle (3/32-tommer) og en skruenøgle, men du kan typisk tage din vandhane fra hinanden på under fem minutter og sæt din patron og enkelte stykker iblødsætning i et bad med varm eddike/vand. Dette vil meget forlænge levetiden på din vandhane samt forbedre vandkvaliteten og pres.
  • Mange rengøringsmidler kan være giftigt ved indtagelse, indånding eller med hud kontakt. Altid læse advarselsmærkater først og være sikker på at undgå kemikalier, der er ekstremt giftigt. Du kan bruge en blanding af eddike (10 procent) og vand til de fleste rengøring og bagepulver til de sidste polske.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com