Forskellige farve Clematises

October 5

Forskellige farve Clematises

Tage din have til nye højder af voksende clematis, som betragtes som en af de mest spektakulære, dekorative vinstokke i eksistens, ifølge Clemson University andelsselskab forlængelse. De farverige blomster kommer i en tre særskilte former; Bell eller urn formet, flat eller åbne og løs grupperet. Nogle sorter, såsom søde efteråret clematis, producere blomster, som er stærkt duftende. Ved at dyrke en bred vifte af clematis, kan du få dem blomstrer fra februar indtil først falder frost.

Hvid

Hvidblomstrede clematis er ideelle planter til Månen haver. Clematis flammula er en arter clematis med små hvide blomster, der vises i terminal klynger i August og September. Denne særlige clematis når en modne højde på 15 til 20 fod og er nem at dyrke fra frø. Clematis terniflora eller sød efteråret clematis, er en aggressiv vinstok, der producerer masser af duftende hvide blomster i efteråret. Modne planten når en højde på 30 fod. Kraftig beskæring efter blomstring, eller i det tidlige forår, er nødvendigt at holde denne sort under kontrol.

Rød

Røde blomster trække øjet. Rød skaber spænding. Plantning en pulserende rødblomstrede clematis på et espalier og bruger det som et fokuspunkt i haven er en vidunderlig måde at skabe en levende omdrejningspunkt. Clematis Niobe når en modne højde på 8 fod og blomster fra juni til September. Blomsterne varierer i størrelse fra 4 til 6 inches i diameter. Den mørke, ruby rød kop-formede blomster blive lysere med alderen.

Lilla

Lilla clematis kommer i en bred vifte af nuancer, herunder lilla, lavendel og violet-blå. Clematis alpina når 6-8 modne højde. Denne særlige arter producerer klokkeformede blomster på lange stilke i April og maj. Clematis Mrs Cholmondeley producerer store blomster fra maj til oktober. Denne særlige clematis når en modne højde på 20 fod og betragtes som en af de "idiotsikker" sorter efter Ohio State University.

Pink

Clematis blomsterne kommer i lys pink, mørk pink og hver skygge i mellem. Clematis alpina slik er en bi-farve clematis. De ydre kronblade på blomsten er lys pink. Indre af blomsten er pastel pink. Planten blomstrer fra April til maj og når 6-8 modne højde. Clematis Comtesse de Bouchard producerer masser af lyserøde blomster i juli og August. Blomsterne varierer i størrelse fra 4 til 6 inches i diameter. Denne særlige clematis når 6-8 modne højde.

Gul

Gule blomster lyser op en have, især når de er vokset lodret. Clematis tangutica producerer masser af 1 - til 1 ½-tommer lange blomster fra juli til oktober og er den mest almindelige gulblomstret sort Ifølge Ohio State University forlængelse. Formen blomster på en lang stilk, med op til tre blomster i en klynge. Vin når en modne højde på 10-15 fødder ved modenhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com