Den bedste måde at gøre en sten terrasse

October 6

Sten terrasser oprette æstetik i din udendørs plads samtidig et flot område for at underholde og slappe af. Installere en sten terrasse i din værftet kan være udfordrende for selv den mest hårdføre gør-det-selv. Lære hvordan du installerer en sten terrasse vil hjælpe dig på din vej til en afslappende baggård retreat.

Udgrave

Udgrave græs eller jord hvor din gårdhave bliver. Grave ud nok skidt til at tillade tykkelsen af stenene, og en 2-tommer lag af sand.

Oprette formularer

Opret træ formularer for at hjælpe indeholder sandet. Disse former kan være, men behøver ikke at være, permanent. Hvis du planlægger at forlade former, bruge en vejr-venlige 2 x 4 bord. Cedar er typisk godt i vejret. Være sikker på former og snavs er niveau, før du installerer sandet.

Tilføje Sand

Tåge den 2-tommer lag af sand med vand for at hjælpe det løse, eller tamp det. Ikke springe dette trin--afregning sand kan ødelægge en sten terrasse. Når sandet er afgjort og jævnet med jorden, læg stenene.

Placer stenene

Det er sandsynligt, du bliver nødt til at skære sten for at få dem til at passe sammen. Passe stenene sammen som et puslespil. Som du kan finde placeringen af stenene, tryk dem på plads med en gummihammer. Niveau stenene, som du placerer dem. Når alle sten er blevet placeret, feje et lag af sand i leddene. Tåge leddene med vand, og feje med sandet igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com