Hvornår man skal plante indiske tæpper

October 7

Indiske tæppe blomst, også kendt som Firewheel, er officielt Gaillardia pulchella. Hjemmehørende i centralt USA, indiske tæppe er en pulserende årlige wildflower med en glødende røde center og en gul-orange kant. I naturen frø anlægget selv for at opretholde sin årlige befolkning. Du kan plante det indendørs i det tidlige forår, eller udendørs i efterår og vinter i områder med milde vintre.

Plantning indendørs

I klimaer med kolde vintre, dyrke frø indendørs og transplantation når temperaturer varme op. Plante frø i frø start blanding, i en solrig vindue, fire til seks uger før den sidste frost i foråret. Ideelle temperatur for indiske tæppe frø spiring er mellem 55 og 75 grader Fahrenheit, og frøene skal spire i 15 til 45 dage; varmere temperaturer vil øge spiring hastighed. Transplant planter til et solrigt sted, når jorden har varmet til næsten 70 grader.

Plantning udendørs

I områder med mild vinter klimaer, så frøene udendørs i enten efteråret eller vinteren, at blomstrer i foråret. For små lapper i haven, drys frøene og dække med 1/8 tomme af jord. Når planterne er et par inches i højden, tynde stiklinger til 8 til 16 inches fra hinanden. Større områder, eller en wildflower effekt, bland frøene med sand og spredt over et stort område. Vanding frø i er tilstrækkelig uden jorddække i disse betingelser.

Udvælgelse og voksende krav

Som en selvstændig seeding årlig, denne plante vil vende tilbage år efter år i milde klima, men muligvis skal genplantes i områder med kolde vintre med sne. Indiske tæppe blomster vokser bedst i fuld sol, i jord, der er god dræning og ikke konstant våd. Tage sig i at vælge et websted, således at planterne ikke vil være nedtonet ud af større omkringliggende planter og blomster. Kun levere vand til unge planter og under ekstrem tørke.

Bruger

Indiske tæppe blomster er tørke tolerant og en smuk, lyse mulighed for plantning i sandet eller ved stranden egenskaber eller sand dune reclamations. Fordi de har brug for lidt at ingen pleje i løbet af året, kan de nemt dekorere vejsider, grøfter og felter. De ser også fantastisk i grænsen haver i store klumper af dristige røde og gule blomster. Som en cut blomst, indiske tæppe er prangende og varer mellem seks og tolv dage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com