Hvordan at rengøre brugte sko

October 7

Sko havnen nemt bakterier og svamp, der kan leve i et stykke tid i sko under de rette betingelser. Når du erhverver brugte sko, du kan have betalt meget mindre (eller endnu intet) i forhold til at købe et par nye, men du bestemt ønsker ikke at få en overraskelse bonus med sko i form af en svampe- eller bakteriel infektion. Jo længere sko har siddet unworn, jo mindre chance der er for infektion; dog skal du stadig rense sko, inde og ude, til at beskytte dig selv mod bakterier.

Instruktioner

•Fjern den sko snørebånd, hvis de har dem. Du kan enten vaske disse eller erstatte dem med nye snørebånd--hvis du vasker dem, bare sættetid dem i vand og lidt sæbe og derefter hænge dem til tørre. Hvis indlægssåler er udtagelige, fjerne disse for så kan du rense skoene mere grundigt.

•Tag sko udendørs eller arbejde på dem i et velventileret rum. Bruge en sko børste til at børste off snavs fra fodsålerne og ydersiden af skoene.

•Åbn sko op så meget som du kan og spray indre med en husstand desinficerende spray, der indeholder fungicid. Dette vil dræbe bakterier eller svampe, der kan stadig være bosiddende i sko fra den tidligere ejer. Sørg for at du våd alle interne områder med spray. Alternativt, ifølge MotherNature.com, du kan sprøjte desinfektionsmidlet på en klud, mætte det, og derefter tørre det på indre af sko--alt, hvad der betyder noget, er at produktet gør kontakt.

•Applicer sko renere direkte til den sko ydre. Gnid den med en fugtig svamp eller klud til at fjerne jorden i jord fra skoen. Husk at bruge en læder-safe sko renere, hvis sko er læder. De fleste sko rengøringsmidler angive på etiketten, hvilke materialer de er velegnede til.

•Aftør off rengøring rester med en tør klud. Bruge en scuff mark polsk på nogen områder, slidt og derefter buff igen med en tør klud.

• Lad skoene luft ud og tørre natten over før iført. Hvis skoene har en lugt, der er der om morgenen, sprøjte dem igen med desinficerende spray for at sikre alle lugt-forårsager bakterier eller svamp er dræbt. Når det er tørt, Følg med en desodorisering spray eller desodorisering indlægssåler. Du kan også bruge en svampe fod pulver i skoene, selv om dette ikke bør være nødvendigt med tid du er færdig med at rense dem.

Tips & advarsler

  • Hvis du er bekymret for bakterier på såler af sko, kan du også sprøjte dem med desinficerende spray.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com