Slibning værktøjer til trægulve

October 8

Før du kan plette eller forsegle et trægulv, er en af de første ting du skal gøre sand på gulvet. Der findes forskellige værktøjer til forskellige områder af gulvet. Nogle er designet til stor dækning, mens andre arbejde bedre i små områder.

Sandpapir

Sandpapir er den bedste og mest alsidige værktøj til slibning trægulve. Det bruges på alle de værktøjer, der er beregnet til slibning og vil give dig mulighed for langt mere kontrol. Det kommer i varierende gryn, men bedst for slibning er 80 til 120 grus. Du skal måske bruge enkelte ark af sandpapir i snævre områder.

Elektriske gulv Sander

Disse store, pladskrævende maskiner har en 12-tommer bælte under dem og er vant til at sand hele etager. Elektriske gulv sanders gør det muligt at dække store områder i små mængder af tid, men generelt har problemer med hjørner og afrundede områder.

Hånd Sander

Hånd sanders er blokke, der passer ind i din hule hånd, der anvendes i svært tilgængelige områder. Disse sanders er også gode til at reparere små områder, der er blevet beskadiget eller har for meget pletten eller fugemasse på dem.

Spartel

Der kan være områder, hvor et stof er fast til gulvet. Disse områder kræver faktisk ophugning stof fra overfladen af træet. Det er vigtigt at være forsigtig, når du bruger en spartel på træ gulve, fordi du kan ridse eller gouge overfladen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com