Japanske have Tips

October 8

Japanske have Tips

Japansk havearbejde stil har ingen endelige regler, hvilket gør designelementer let tilpasses til forskellige situationer. Den japanske have afspejler værdier, overbevisninger og religioner i regionen, ved hjælp af hardscapes og kunst samt planter og vand til at skabe et fredfyldt miljø. Indarbejde japansk haven filosofi ikke behøver at betyde en samlet have re-do med specielle planter. Nogle enkle elementer kan føjes til at opnå look.

Vand

Den beroligende virkning af vand er en integreret del af japansk have design. Damme, vandløb og andre vand funktioner tilbyder steder af meditation og refleksion. Populære funktioner indarbejde bambus skud at tip og boblende vand springvand. En sten springvand eller whisky tønde vand haven kan passe ind i selv de mindste haverum. Selv vand funktioner placeret på terrasser kan være omgivet af forskellige grønne container planter til at skabe en naturlig fornemmelse.

Japansk ahorn

Den smukke blade af den japanske ahorn er et af de mest indtagende billeder af japanske haver. Disse små modellen træer foretrækker nogle skygge, hvilket gør dem ideelle træer for områder, der er skygge af større træer eller bygninger. Japanske maples er tilgængelige i hundredvis af sorter, der varierer i størrelse, form, blade farve og vækst sats med specifikke kultivarer rigtige for enhver voksende zone. Par japanske maples med buske eller andre dekorative træer som supplement eller kontrast, afhængigt af dit design smag, i blade og blomstrende at skabe et naturligt look. Nogle populære valg omfatte kirsebær og kornel træer, hortensia, rhododendron, witch hazel og Berberis buske, at nævne nogle få.

Hardscapes

Hardscapes er de faste elementer i din have som udhuse, stier og terrasse områder. I japansk landskabsdesign, der hardscapes, især veje, bruges til at inviterer besøgende til at slentre og mener som de gør deres vej gennem haven. Selv små områder kan drage fordel af en snoede vej til en destination som et skur, vegetabilske sti eller spille område. Overveje at bruge naturlige materialer til en japansk flair som knust kalksten, muld og sten og give selv de mindste kurver en kurve i stedet for lige streger. Plante pyntegræsser, indfødte stauder og foretrukne enårige undervejs for at blødgøre linjer endnu mere. Hvis du ikke har nogen permanent hardscapes såsom udhuse i din landskab, kan du bruge stier vil føre til en vand-funktionen, statue eller andre havekunst eller et træ bænk for refleksion.

Året rundt Design

Japansk havearbejde afspejler en kærlighed til naturen i hver sæson. For at skabe en smuk have at nyde gennem vintermånederne--selv hvis kun gennem vinduet af dit hjem - omfatter stedsegrønne planter såsom enebær, pine eller endda rhododendron. Holde stauder naturlige, så seedheads for planter som coneflowers og Bellis skal forblive indtil foråret at give interesse og en snack for fugle. Bruge kunst i beton og andre formularer, som kan modstå kulden og sted i områder synlig fra den indendørs i dit hjem. Husk, at japanske haver er stadigt skiftende i design, så fortsætte med at spille med de elementer, at de fleste opfordre dem til at gøre det til din egen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com