Udenfor vinduet Trim ideer til huse

February 9

Med udvendig trim, kan du gøre opmærksom på din windows og gøre dem fokuspunkter på dit hus. En bred vifte af trim muligheder er tilgængelige. Når du vælger den bedste udvendig trim indstilling til dit hus, se på stilen i dit hjem samt dine muligheder for at sikre, at dit valg er en æstetisk tiltalende.

Skodder

Mens skodder engang tjente en funktion, i de fleste tilfælde er disse vindue trim stykker dekorative. Placere skodder omkring dine vinduer giver dit hus en kunstfærdig, indenlandske look. Hvis du ikke planlægger at bruge skodderne til at dække dine vinduer, men i stedet blot vedhæfte dem til Parlamentet for dekoration, kan du bruge skodder som, når lukkede, er mindre end den faktiske rude hen til undgå dækker for meget af dit hus udvendig med dine skodder.

Træ Trim

Et væld af forskellige træ trim er på markedet, tillade udvendige hjem Dekoratører at producere uanset look de ønsker med disse vindue omkring tilføjelser. Vælg en glat, geometriske trim til en mere moderne og ukompliceret look eller en indviklet trim--måske selv med små raderinger--til at producere en mere opmærksomhed at få vinduet surround.

Lagdelte Trim

Ændre udseendet af din trim af lagdeling mere end én trim type for at henlede opmærksomheden på din windows. Vælg handelsrelaterede investeringsforanstaltninger, der matcher godt, såsom forskellige størrelse rektangulære trims eller afrundet muligheder, at omgiver din windows. Placer en trim stramt omkring hvert vindue; Top første trim med dit andet trim indstilling, tilføjer kompleksitet til dit design.

Hjørne Trim

Pynte dit vindue hjørner med hjørne trim. Købe runde eller firkantede stykker til at passe i hjørnet af dit vindue trim hvor den skrå kant mellem de to stykker af trim løgne. Disse trim tilføjelser kjole op enhver udvendig trim til at give din windows en mindre fælles udseende.

Fabrikken Trim Windows

For at spare dig selv for besværet med at trimme din windows, kan du købe fabrikken trim muligheder. Installere et pretrimmed vindue, når bygge et nyt hus for at spare tid og omkostninger er involveret i trimning. Eller installere fabrikken trim windows, når du udskifter vinduer for at give din windows en et-trins ansigtsløftning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com