Er Calla Lily i sæson i juni?

October 9

Er Calla Lily i sæson i juni?

Den hvide calla lilje er ofte brugt i bryllup buketter og begravelse arrangementer på grund af dens enkle elegance. En forårs- og sommermånederne bloomers, anses det i sæsonen i juni måned. Calla lily er ikke et sandt lily; Det er den fælles betegnelse for Zantedeschia slægt i familien Araceae. Denne slanke blomst, der vokser fra en tyk stilk med plettede blade ligner en rullet stykke papir.

Oprindelse

Calla lily, hjemmehørende i det sydlige Afrika, anses for en ukrudtsplante i mange af de lande, hvor det vokser vildt. Det er ofte hakket for at gøre plads til afgrøder. Der er 28 arter og alle vokse fra jordstængler, vandret voksende, kødfulde, pære-lignende strukturer, der gemmer mad. Calla lily, en hårdfør plante, foretrækker fugtig jord og fugtigt klima.

Tilgængelighed

Calla liljer til buketter og arrangementer i juni kommer i ren hvid, mørk magenta og orange. De betragtes som foråret eller forsommeren bloomers. I den nordlige halvkugle falder foråret marts, April og kan, på den sydlige halvkugle, foråret falder i September, oktober og November. Andre tilgængelige i løbet af foråret og forsommeren Bryllupsblomster omfatter amaryllis, bird of paradise, dahlia, delphinium, gardenia, heather, hyacint, casa blanca lily, gloriosa lily, stjernekigger lily og pæon.

Fordele

Calla liljer betragtes som sæsonbestemt og anvendte i juni bryllupper. Der er flere fordele ved at vælge Bryllupsblomster i sæsonen. De er billigere og generelt de flotteste dem på Blomsterhandler butikker. De har tendens til at holde sig frisk længere og har en sødere duft.

Voksende Callas

Calla liljer trives i USDA hårdførhed zoner 7 til 10. De kan dyrkes udendørs i andre områder, men skal være gravet op før den første frost. Liljer kan opbevares på et køligt, tørt sted for vinteren og flyttet udendørs igen når natten temperaturer ikke længere falder til under 50 grader Fahrenheit. Calla lily jordstængler bør plantes med tips lige under jorden og den ru side op. Efter plantning tager indledende blomstrende tid otte til 14 uger. Hvide calla liljer Z. aethiopica tage 11 til 14 uger til at blomstre. Farvede callas Z. hybrider tage omkring otte uger til at blomstre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com