Perfekt hjem køkken organisering

October 9

Køkkenet tjener flere formål, fra familien møder til hurtig middage, og det er ofte hub af de fleste hjem. Undertiden organisation er overset eller er bortfaldet, men at få dit køkken i tip-top form tager kun et par ændringer og en forpligtelse til at være organiseret.

At få skuffer og køkkenredskaber organiseret

Starte projektets organisation med skuffer. Du har sikkert en skuffe udpeget som en "junk skuffe." Trække en skraldespand op til din junk skuffe og begynde at sortering igennem elementerne. Kaste noget du ikke har brugt i 1 måned. Hvis du bare nødt til at holde på noget, flytte den til en boks og placerer det i din garage eller værksted. Flytte til næste skuffen, fjerne elementer og gemme som elementer sammen. Hvis du ikke har en køkkenredskaber bakke til din skuffe, købe en til din daglige gafler og knive.

Organisere kabinetter

Tænk på hvad du bruger og ikke bruger. Åbn hvert kabinet og Bemærk, hvad du har i hver enkelt, startende med den kabinet, der har færrest genstande. Gøre en boks af elementer for at Doner eller smide ud. Arrangere de resterende elementer i en lige linje tilbage i den første kabinet. Flytte til det næste kabinet. Holde et kabinet Tom---dette kabinet vil holde nogen ubrugte små apparater. Købe et køkken wrap organizer eller enhver anden organisation rack for at holde løse genstande. For underskabe, bruge metal kurve og pot/pan stativer til at holde voluminøse varer. Centrale er at rengøre, slippe af med ubrugte varer og vedligeholde kabinetter organisation.

Organisering af bordplader

Fjerne hvilken som helst apparater i øjeblikket i udsigt. Hvis du ikke har brugt apparatet i den sidste måned, placere den i den tomme kabinet du oprettet i afsnit 2. Donere eller smide ud hvilken som helst mangfoldiggøre apparater---du behøver ikke at hænge to brødristere eller flere kaffemaskiner. Når bordplader er tomme, rengøre overflader med en all-purpose renere. Placer kun de apparater, som du bruger dagligt på køkkenbordet overflader. Forlade områderne tættere til vasken for at forberede mad.

Organisere køleskabet

Start med fryserum og fjern alt, der har været derinde i 6 måneder. Hvis du har en dybfryser, placere de elementer, du skal holde i der. Næste, flytte til det vigtigste område af dit køleskab. Smide gamle krydderier, vin, elementer, du ikke er sikker på, når du har købt og enhver gamle råvarer. Når du fjerner elementer, aftørre ren hylder og stativer. Trække producere skuffen helt ud og vaske det. Købe plast dividers for din producere skuffe og køb kun grøntsager du vil bruge i denne uge.

Organisere Pantry

Udpege en hylde for varer du ikke få adgang til det ofte. Fjerne elementer, du ikke bruger. Udpege den næste hylde til konserves, en anden for korn og korn og en til mel, sukker og andre bagning ingredienser. Du kan have til at kombinere hylder, hvis du ikke har et stort pantry. Hvis du ikke har et spisekammer, Vælg to kabinetter til at lagre dine varer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com