Hvordan at slippe af bier i træ af et hus

October 9

Hvordan at slippe af bier i træ af et hus

Udsat træ i et hjem er en attraktiv bolig for tømrer bier, som ligner humlebier. Tømrer bier vil bore huller i enhver tilgængelig træets overflade, hvad enten indvendige eller udvendige eller behandlet med maling, finish eller hverken. For at slippe af bier i træ i et hjem, skal du udrydde eksisterende bier og stik op deres reder til at forhindre fremtidige angreb.

Instruktioner

•Anvend en flyve swatter at dræbe bier du ser omkring træ af dit hjem. Du kan også sprøjte med insektgift, men det er svært at sigte mod et sådant små bevægelige mål. Du risikerer også, at indånde farlige kemikalier. En flue swatter er lige så effektive. Være mere forsigtig, når swatting hunner, der har stingers. Hunnen har sort ansigter og hanner har gule ansigter.

•Se bier til at se, hvor de komme ind og forlade dit hjem. Være særlig opmærksom på udsatte tag shakes, dør jambs og udhæng. Undersøge området for reden huller. De er en halv-tomme på tværs.

•Squirt insektbekæmpelsesmidler støv i hvert hul, du finde. Følg anvisningerne på pakken, som varierer med de kemiske, du vælger.

•Plug hvert hul med en kugle af aluminium folie. Enhver larver inde i hullet vil klække og kravle gennem støv at nå tilsluttet afgangen, hvilket vil resultere i deres død.

•Applicer caulk over aluminium folie bold indtil du helt dække det. Bruge en spartel til at udjævne caulk, så det er endda med resten af træet. Sammen med diffusering enhver eksisterende larver, forhindrer dette fremtidige bierne yngler der. Gentag dette med nogen andre huller.

Tips & advarsler

  • Male eller behandling af eksponerede træ er stort set ineffektive. Bier vil kede lige igennem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com