Hvordan du indstiller sten ind i beton

October 9

Indstilling af stenene i betonen kan give en almindelig beton patio et nyt look. Et ekstra plus til en sten-lagt terrasseområdet er, at stenene er mindre tilbøjelige til at være glatte når de er våde, i modsætning til almindelig beton. Husk på, at dette projekt vil tage næsten en uge. Med hjælp fra en ven eller et familiemedlem kan bestemt gøre det lettere.

Instruktioner

Hvordan du indstiller sten ind i beton

•Lay stykker af tømmer omkring det konkrete område, hvor du ønsker at indstille stenen. Ved hjælp af en hammer, drive træ eller metal indsatserne i jorden med lige store mellemrum (omkring 12 inches) på ydersiden af tømmer til holde tømmer konstant. Ved hjælp af en hammer og søm, Tilslut ender af de tilstødende stykker tømmer at holde dem fra at glide fra hinanden.

•Få en belastning af sten, der er tæt på samme tykkelse. Den tykkeste sten vil være den ene at indstille i betonen først, da det vil bestemme tykkelsen af lag af beton til følgende stenene.

•For at forberede din konkrete blanding, jer vil savn en spand. Mix tre dele af sand til en del af beton. Tilsæt vand, indtil blandingen er temmelig tyk. Du skal være i stand til at hælde det ud af spanden mens du arbejder med ét smæk på et tidspunkt, men det skal også være tynd nok til at trykke din sten ned i det. Forberede små partier, så blandingen ikke hærde før du kommer til at bruge den.

•Choosing en begyndelse punkt til begynde at lægge din sten (det bør være tæt på kanten af din konkrete område), lægge sten én efter én. Redegøre for det konkrete område med sten, trykke hver enkelt let én eller to gange for at sikre, at det er indlejret i den konkrete blanding. For at gøre dette, hæld en lille mængde af konkrete blanding hvor du planlægger at lægge sten, og derefter indstiller det omhyggeligt. Toppen af stenene bør være omkring 1/4-tomme lavere end toppen af tømmer barrieren.

•Fortsæt til næste stenen. Hælde en lille mængde af de konkrete blanding, indstille stenen og trykke på det, efterlader et hul på omkring 1/4-tomme mellem de to brikker. Hvis nogen konkrete blanding oser op mellem stenene, tørre det væk med en gammel klud. Arbejde sten ved sten indtil hele uden for kanten af din konkrete område er afsluttet.

•Tillad sten langs kanten til at sidde 24 til 48 timer, således at den konkrete blanding kan blive meget hårdt.

•Når grænsen sten er korrekt angivet, Fyld området, arbejder fra den ene side til den anden, så at du ikke kan finde dig selv fast i midten. Husk at bruge en lille mængde af de konkrete blanding ad gangen og efterlade et 1/4-inch hul mellem hver sten. Eventuelle konkrete blanding, der kommer op mellem stenene skal renses væk med en gammel klud.

•Når alle interne stenene er lagt, tillade dem at indstille for 24 til 48 timer, således at den konkrete blanding kan blive meget fast.

•Forbered din injektionsmørtel blanding i din anden spand. Kombiner en del sand til en del af beton med vand nok til at gøre det flyder let.

•For at forberede din injektionsmørtel taske til brug, trim omkring 1/8-tomme fra spidsen af posen, bruge din saks. Herved bliver forberedt injektionsmørtel til at flyde fra posen ind i rummet mellem stenene.

•Fyld injektionsmørtel pose omkring 3/4 fuld af injektionsmørtel blandingen og derefter twist toppen af posen, så at injektionsmørtel ikke kommer tilbage ud af toppen når du presser tasken.

•Beginning på den ene side af dit område, klem forsigtigt injektionsmørtel taske mens du holder det over 1/4-inch huller i mellem stenene, så injektionsmørtel til at flyde ind og fylde rummet. Tørre væk eventuelle overskydende injektionsmørtel med en gammel klud, før det begynder at hærde.

•Tillad fuger mellem stenene for at helbrede for 24 til 48 timer inden du går på stenene. Skyl området med en vandslange til at fjerne eventuelle rester efter tre dage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com