Hvad skygge buske vokser i Texas?

October 10

Skygge er ikke en egenskab, der er typisk forbundet med havearbejde behov i Texas. Dem, der bor i Texas ved imidlertid, at behovet for skygge buske er en dagligdags havearbejde virkelighed. Heldigvis, flere busk sorter tilbyder farve, blade og interesse værdi til Texas landskaber.

Hollies

Texans har flere sorter af skygge tolerante hollies at vokse som buske. Amerikansk kristtorn og bombe, kirsebær er usædvanligt gode valg for skygge betingelser. Den amerikanske Holly bringer et traditionelt udseende af stikkende blade og røde bær. Cherry bomb er et godt valg for en lav voksende busk, opretholde en højde af 3 til 4 fod og en bredde på ca. 3 fod. Sortsbeskyttelse enten i veldrænet jord som en grænse plante eller som et dekorativ plante i containere.

Virginia Sweetspire

Opkaldt efter en anden stat, Virginia Sweetspire vokser godt i Texas og er skygge-tolerant. Det bærer duftende hvide blomster i det tidlige forår og levende røde og orange blade i efteråret.

Aralia

Aralias give et tropisk look til Texas landskaber. Sorten racemosa er et godt valg blandt slægten for en nuance miljø. Det vil blomst med grønlig-hvide klynger af blomster. I efteråret, vil det blomstre med mørk lilla bær til accent tur af Aralia blade fra grøn til guld.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com