Havearbejde, landskabspleje & Dam ideer

October 10

Havearbejde, landskabspleje & Dam ideer

Mennesker, der nyder at tilbringe tid udendørs kan gøre deres baggård mere indbydende ved at tilføje interessant landskabspleje og smukke blomsterhaver. Evergreens kan give privatliv samt visuel interesse. For at skabe en fredelig oase, kan en koi Dam sætte stemning. Havegange, der vandrer fra huset til værftet komplet baggård design.

Blomsterhaver

En blomsterhave kan tilføje skønhed og farve til din udendørs rum. Blomstrende buske kan også beskyttelse af personlige oplysninger og beskytte haven mod støj. Hortensia er en vellidt busk, der mister deres blade om vinteren. Det kan vokse til 5 fødder og udbytter dejlige pink eller blå blomster. Azalea er en sydlige favorit, med blomster i levende rød, hvid, lavendel og pink. En anden beundret blomstrende Busk er rhododendron, som gør bedst når beskyttet mod vinden. De producerer store gule, hvide, røde og lavendel blomster. Etårige planter som impatiens og morgenfruer kan føjes til de blomstrende buske hvert år for mere sort.

Landskabspleje med stedsegrønne planter

Stedsegrønne planter anvendes i landskabspleje for at give grønne året rundt. De også tilføje privatlivets fred og gøre en ideel baggrund som kontrast til farverne i de blomstrende buske. Taks er almindeligt anvendt til hegn, og de karakteristiske blå Gran kan gives et sted af ære som en modellen plante. En anden evergreen bruges til naturpleje er arborvitae, som er pyramideformet i form og kan vokse op til 15 fod.

Dam ideer

En baggård fisk eller koi Dam gør et interessant supplement til et hjem. Dammen kan skabe et knudepunkt til din udendørs rum og give år af nydelse. Ideen er at designe et sundt miljø for fiskene. I planlægningen af en fiskedam, tage klima og vejr i betragtning og mængden af vedligeholdelse, du er villig til at afsætte til at holde dammen ren. For at minimere vedligeholdelse og skabe en afbalanceret økosystem, skal du bede en professionel om beluftning, filtrering, sorter af planter og den bedste form for rock og grus til at bruge. Da der kan være problemer med kompatibilitet med fisk, Sørg for at sætte fisk sammen at komme sammen med hinanden.

Havegange

En anden interessant idé til udendørs brug er at skabe en have stien bugtende fra huset til dammen eller haven. Brolægger fortove kan oprettes i et væld af former og farver til at koordinere med fliser på husets tag, terrassen og indkørslen farver. Gangbro kan integreres i landskabsdesign i baghaven ved foring det med lavtvoksende planter som primrose og lavendel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com