Hvordan du udskifter en rude i en trædør

October 10

Mange døre indeholder små vinduer eller vision lys. Disse vinduer kan bringe lys og udvendige udsigt ind i hjemmet og kan også tjene som en dekorativ funktion. Desværre er er glas i disse Vinduer let brudt som folk flytter ind og ud af dørene. Forsigtighed skal altid bruges, når du arbejder med glas, kan de fleste boligejere gøre disse reparationer, selv, da de kræver kun grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Undersøg rammen omkring den glasskår. I en trædør, vil glasset blive holdt på plads ved hjælp af tynde strimler af træ kendt som "perler." På den ene side af døren, vil blive bygget i perler ind i strukturen af døren. På den anden, er de installeret, ved hjælp af små finish negle. Du behøver kun at arbejde på den side af døren med disse negle. Forsøg ikke at fjerne eller udskifte glas fra anden siden af døren.

•Anvend en hobbykniv til at forsigtigt skære omkring kanterne af de træ perler. De kan tætnes på plads eller forseglet med flere lag af maling. Skære igennem denne caulk eller male med din kniv på både den indre og ydre omkreds af perlerne.

•Skub en spartel mellem glas og kanten af perlerne. Hvis vinduet ikke er firkantet, starte med en af de to længere perler. Lirke træ trim omhyggeligt væk fra vinduet, arbejder på kun ét stykke ad gangen. Når alle fire stykker af træ er blevet fjernet, vil glasset ikke længere være fastgjort.

•Tag stykker af knust glas meget omhyggeligt. Pak dem ind i avis og disponere over dem sikkert.

•Brug din hammer og et par af tang til at fjerne neglene fra træ perler. Hvis de er ridset eller beskadiget, overveje maling eller farvning dem for at matche dør, før du geninstallerer dem.

•Measure bredde og højde af åbningen. Købe et stykke hærdet (sikkerhed) glas, der er 1/16-inch mindre end denne åbning i både højde og bredde. Denne ekstra plads er nødvendig for at give clearance, så du kan installere glasset uden at bryde den.

•Sæt glas ind i åbningen og tilføje en linje af klare caulk eller kit rundt om kanterne. Har en partner holder glasset på plads, som du sikkert det.

•REINSTALL træ perler, startende med de to kortere sider, hvis det er relevant. Brug finish negle til at fastgøre perler på en 45-graders vinkel. Neglene skal trænge træ rundt glas, aldrig glasset selv. Arbejde omhyggeligt for at undgå at beskadige glasset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com