Stedsegrønne træer til haven

October 10

Tilføj farve, tekstur og stof til haven året rundt ved at plante en række af stedsegrønne træer. Disse træer giver ly for fugle og andre små væsener; Derudover hjælpe de med at forme knogler eller strukturen i haven. Evergreens kommer i mange farver udover green. Oprette en reel fornemmelse i haven ved at plante stedsegrønne planter med blå eller guld blade. For en mere subtil effekt, kigge efter brogede sorter af stedsegrønne planter med hvide, guld, sølv eller blå blad tips.

Pinus Wallichiana Zebrina

Den brogede Himalaya fyrretræ, Pinus wallichiana Zebrina, har filialer, der bliver hængende, som de bliver ældre. De unge, oprejst nåle er en blød, blå-grøn farve. Som de bliver ældre, nåle vises grøn på toppen og blå-hvid på bunden, hvilket gør træet vises en sølv-blå farve, især fra en afstand. Himalaya Pine er en moderat til langsom avleren, der når en modne højde på 30 til 50 fod.

Abies Koreana Silberlocke

Sølv krøller koreansk Ædelgran er en standout i haven på grund af de fluorescerende blå, buede nåle, at udsætte den sølvfarvede undersiden. En anden unik egenskab er de lilla kogler anlægget producerer. Som vinteren skrider frem, disse kegler turn en tan farve før falder ned fra træet. Den modne højde af sølv krøller koreansk Ædelgran varierer mellem 15 og 25 fødder; Det er imidlertid en langsom avleren.

Chamaecyparis Obtusa Nana Gracilis

Dværg Hinoki cypress er den perfekte løsning til små haver eller trange pladsforhold. En simpel 4 fod høj på modenhed, den blå og grøn shell-formede blade med hvide undersider skaber både visuelle og stoflige interesse i haven. Denne nåletræ er betragtet som et helligt træ i Japan, hvor det er hjemmehørende. Beskyttelse mod kraftig vind og veldrænet jord er afgørende for succes med denne plante.

Cederus Atlantica Glauca

Vokser den grædende blå Atlas cedertræ som en modellen plante i haven, og sørg for at give det masser af plads til at vokse. Denne plante er en moderat producenten, som ved modenhed er ofte over 100 fod høje. Sølv-blå blade og sølvgrå bark er de to mest bemærkelsesværdige egenskaber af dette anlæg, ifølge den Fine Gardening plante Guide.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com