Fælles køkken elementer

October 10

Fælles køkken elementer

Når du opretter et køkken for første gang, er det vigtigt at få et par væsentlige punkter. Spring is maker, vaffel jern og fondue-gryden. De vil kun tage op dyrebare skabsplads. Men gør bestanden på de prøvede og sande basics, som du vil bruge dagen i ud og dag ind. Kigge efter god kvalitet køkken elementer, der vil tjene dig godt i mange år. Et par fælles køkken elementer vil hjælpe dig med at forberede lækre måltider for dine kære og dig selv.

Gryder og pander

Kigge efter et sæt af gryder og pander, der omfatter en 1,5 qt. gryde med et cover, en 4 qt. gryde med et cover, en 12-tommer støbejern stegepande og en medium stegepande med et låg. Undgå aluminium gryder og pander. Kobber eller rustfrit stål gryder og pander vil vare længere og tilberede din mad mere jævnt. Ud over dette grundlæggende sæt, Vælg et 2 qt. bagning fad til gryderetter, en 9 tommer med 13 tommer gryde til ovn bagning og stegning, og en cookie ark.

Køkkenredskaber

Sørg for at du har et sæt af rustfrit stål blande skåle, måling kopper og måleskeer, et piskeris, en skål skraber, en spatel, en sigte til afdrypning pasta og vask frugt og grøntsager og en hulske. Du vil også brug for en dåseåbner, en slev og en vegetabilsk skrællekniv. Hvis nogen af disse elementer er plast, tjekke dem for at se, om de ser solidt nok til at håndtere stringent brug og tjekke pakken for at sikre, at de i opvaskemaskinen.

Knive

God kvalitet knive kan vare i mange år. En lille skrælle kniv, en 8-tommer slagterkniv og en lang, savtakket brødkniv bør tage sig af alle dine basale behov. Det er ikke nødvendigt at købe en stor kniv sæt med sin egen slagter blok. Du kan holde dine knive i en skuffe. Vasker dem i hånden i stedet for i opvaskemaskinen vil holde dem skarpere længere. Holder en kniv blyantspidser rundt vil hjælpe dig med at holde dem i god form.

Små apparater

For at gøre tilberedningen lettere, opnå en mikrobølgeovn, brødrister, en blender og en stå mixer. Disse elementer kan købes fra discountbutikker eller endda købt brugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com