Hvordan man laver skuffe guider

October 11

Hvordan man laver skuffe guider

Den glat nylon hjul på en metal track er kendetegnende for den moderne køkkenskab og mest moderne møbler. Disse skuffe guider, mens glat i drift, ikke sidste årtier uden nogen opmærksomhed, som er tilfældet med enkle, L spiken træ sidestyr. Disse træ guider kan bygget og installeret for næsten enhver skuffe, så længe skot eller sidepanel, møbler eller armatur kan blive naglet til. Træ skuffer arbejde bedst, men voksede metal bliver også skubbe på disse simple træ klamper.

Instruktioner

•Fjern alle gamle skuffe guide hardware på siden eller bunden af skuffen, hvis du arbejder på allerede eksisterende møbler. Fjern skruerne fra plastik eller metal guider med en skruetrækker, lirke træ guider ud af skuffen med en hammer og træ mejsel.

•Measure i bunden af skuffen fra side til side på bagsiden, front og i midten. Nedskrive den bredeste dimension. Dette angiver bredde til at installere L klamper. Måle skuffen åbning i møbler fra front til bag, startende hvor lip under skuffen åbner stopper inde i åbningen. Måle fra læbe af skuffen åbning på hver side, tilbage til sidepanelet af stykket.

•Klippe en 3/4-inch tyk stykke af hårdttræ til at passe mellem underlæbe af skuffen åbning og bagsiden af åbningen, så bred som afstanden mellem uden for panelet af møbler og indersiden læbe af skuffen åbning, plus 1/2-inch, plus forskellen mellem bredden af skuffen og åbningen side , divideret med to. For eksempel en skuffe 18-tommer kræver bred, med en åbning af 19 inches en ekstra 1/2-tommer i bredden på hver side.

•Indstil op en 1/2-inch chamfer eller rabbet bit, med en indflydelse i din router. Løsn de to collet nødder ved at dreje dem overfor hinanden med et par skruenøgler, møtrik drejer mod uret mens indersiden møtrik drejer med uret for at åbne collet og omvendt at stramme den. Indsæt bit og stramme stramt. Justere bit højde, så skulderen af bit er 1/2-inch under bundpladen af routeren.

•Klippe en lang kant af hver skuffe guide med router smule, så du ender op med en hak 1/2-af-1/2-inch langs kanten. Sand hele guide glat med 220 sandkorn sandpapir.

•Brug et niveau at installere guider langs siderne af møblerne med den routered rabbet på toppen af vejledningen og inde i skuffen åbnes. Indstille uncut kanten af guide mod Sidepanel af møblerne. Søm gennem guide ind i sidepanelet af kabinettet hver 3-inches ved hjælp af en pin sømpistol. Guide på plads, ikke lim, da det kan kræve justering for ændringer i luftfugtighed. Niveau guide fra front til bag.

•Indstil skuffe ind i åbningen og skub det tilbage i guiden. Hvis guiden er stram, sand den lodrette kant af rabbet lidt til at løsne det, med en firkant slibning blok og 100-grit papir. Hvis guiden føles løs, lirke det fra siden lidt med træ mejsel og slip spidsen af en træ shim bag det, tappe guiden tilbage på plads med hammeren.

•Rub voks langs rabbet i vejledningen og i bunden af skuffen for glattere handling.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com