Hvordan til at lægge grus på plænen dræning

October 11

Hvordan til at lægge grus på plænen dræning

Ikke alle græsplæner dræn godt. Nogle har lav områder eller jord, som ikke tillader vand at suge i. Når dette sker, er afløb placeret i jorden, således at vandet kan gå væk fra problemområdet til en haven eller gaden afløb. Hvis du installerer et dræn til at flytte vand, er en af de vigtigste nødvendige materialer grus. Dette holder snavs ud af afløbsrør, så at du ikke har problemer med tilstopning senere.

Instruktioner

•Kontrollér skyttegravene du har gravet ud til din nedløbsrør for at sikre de er lidt skrå fra problemfeltet. Dette skal gøres, før du placerer grus og rør, fordi det ville være vanskeligt at fjerne alt materialet, hvis et problem blev opdaget senere. En simpel test vil sikre, at alle skyttegravene flyder ordentligt. Hæld vandet i renden ved starten af problemfeltet og se for at sikre den bevæger sig væk.

•Sæt knust grus i skyttegravene at line dem. Dette holder jord fra vask nemt ind i hullerne i rørene. Dybden af grus afhænger af højden af renden. Du ønsker at forlade nok plads til røret og andet materiale på toppen. Glatte grus ud så hældningen er vedligeholdt og røret vil være i stand til at lægge i renden.

•Pour mere grus på, når du placerer afløbsrør. Røret skal have huller vender ned til fange rindende vand og støtte i sin bevægelighed. Dække rør med grus, men Efterlad et mellemrum på toppen for visse jord. Når installationen er fuldført, skal du re sår græs, hvis du ikke har gemt den scalped off sod.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com