Høj smal buske

October 11

Høj smal buske

Høj smal buske kan accent et hjem og tjene som en hemmelig raster eller læhegn. De er ofte brugt i formelle beplantninger foring en lang, lige indkørsel. De er ideelle i små værfter, hvor bred buske ville være påtrængende, som i et hjørne af et hegn. Mange buske er stedsegrønne og lav forholdsvis vedligeholdelse. De har tendens til at være tolerant over for en bred vifte af produktionsbetingelserne og bymæssig forurening.

Typer

Nogle af de mest almindelige typer af høj smal buske er udvalgte arter af familierne, holly, enebær og Buksbom. Den japanske holly 'Sky blyant' er et af de smalleste. Denne langsomme-producenten kan nå 10 fod høj med en base af kun én til tre fod bred. Arborvitae Emerald grøn kan nå en højde på 12 fod med en base tre fod bred. God enebær valg omfatter Blue Arrow', Skyrocket' og 'Prairie søjle', som alle kan nå 15-20 fødder.

Funktion

Disse buske er ofte brugt i formelle beplantninger foring en lang, lige indkørsel. Da de er stedsegrønne, gør de meget effektiv privatliv skærme og læhegn. Mange mennesker bruger dem til accent deres hjem eller ramme en døråbning.

Vækstbetingelser

Enebærbuskene gøre godt i dårlig jord, som sand- og lerjorder. De trives i direkte sol og varme og er almindelig i syd og vest. Når først etableret, er de tørke tolerant. Hollys vokser langsomt og foretrækker fuld sol til halvskygge med veldrænet jord. I den nordlige ende af USA, bør de være plantet i et fredet område og stærkt mulched om vinteren. Boxwoods er glade for de fleste steder og gøre godt i skygge eller sol.

Kilder

Mens Internet planteskoler vrimler, er hvilket gør det muligt at vælge usædvanlige sorter, det vigtigt at huske dit klima, jord og mængden af sol eller skygge busk vil få. Shipping levende enheder kan også være meget dyrt. Du er som regel bedre ud shopping lokalt. Store rabat kæder og hjem bygning gemmer lager sorter egner sig til dit lokale område, og priser er normalt konkurrencedygtige. En lokale Planteskole eller plante shop, mens dyrere, kan tilbyde flere sorter, landskab consulting og være mere vidende om hvordan man passer din buske.

Plantning og vedligeholdelse

Grave et hul, der er mindst 1,5 gange større end den plante klump. Placer busken, så bunden er dækket, ikke men planten er for lavt i jorden. Efter plantning, skridt på jorden rundt omkring busk være sikker på der er nogen luftlommer. Vand nok til at suge til rødderne, men ikke over vandet. Da disse buske er forholdsvis langsomt voksende og ensartede i størrelse og form, bør lidt at ingen beskæring være nødvendig.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com