Sådan Control rødder i en Cement fiskedam

October 11

En fiskedam, en god tilføjelse til din baggård eller landbrugsjord, kan være af cement og tilsluttes fisk naturlige habitat eller du kan importere fisk. Du skal være forsigtig, når bygning cement fiskedamme og ansvarligt om at opretholde dem, således at waterweeds som alger ikke tage root på bunden af dammen og tage over vandet.

Instruktioner

•Construct din Dam med nok dybde til at kontrollere væksten af alger og waterweeds, der er nogen neddykket eller flydende vandplanter. De mest lavvandede områder af din Dam skal være mindst 3 fødder dyb, fordi ukrudtet vokse i lavvandede områder.

•Fence i husdyr hvis du bygger din fisk dam på samme areal hvor det feeds. Ikke Tillad husdyr at drikke vand fra din fiskedam. Animalsk affald er en vigtig kilde til dammen forurening, som kan føre til rødder vokser på bunden af dammen.

•Installer en pumpe og filtre. Pumpen skal holde vandet i dammen cirkulerende 24 timer i døgnet. Alger og andet ukrudt vokser bedst i stillestående vand. Du kan få en ultraviolet filter, hvis du ønsker at bruge lys til at dræbe rødderne, eller et biologisk filter, hvis du ønsker at sætte nytteorganismer i din Dam vand at ødelægge alger og andre skadedyr. Filtre kan tage et par måneder at blive effektiv, hvis du har et omfattende problem.

•Kontroller din Dam regelmæssigt. Fjerne alger og andre ukrudt, så snart du ser dem. Du kan bruge dine hænder til at trække op alger ved rødderne, eller du kan bruge en netto eller vand hulske til at trække det ud af vandet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com