Instruktioner for mursten hegn kolonner

October 11

Hvis du planlægger at installere mursten hegn kolonner som en del af dit hegn, du bør vide om værktøjerne, projektet materialer og teknikker, der vil gøre dine mursten kolonne til en succes. Den gennemsnitlige gør det selv-boligejer kan gennemføre en mursten kolonne projekt i to dage, afhængigt af størrelsen og antallet af kolonner.

Værktøjer og materialer

Hvis en mursten kolonne, skal du et hjul trillebør til at blande mørtel, en hakke, en skovl, en murværk murske, et målebånd, en 4-mund hånd niveau, en mursten hammer, fælles angriber og en blød børste. Du skal også skrive N mørtel, mursten sand og rent vand til at blande mørtel.

Sidefødder

Installere kolonne sidefødder under dine mursten kolonner til at give en kraftig og langvarig base. Sidefoden skal være 8 til 12 inches tyk og dobbelt i længde og bredde. For eksempel, hvis din kolonne vil være 12 af 12 inches, skal derefter sidefoden være 24 af 24 inches.

Installere armeringsjern i din sidefod til at forhindre det fra kollapser eller smuldre. Installere to 48-tommer stykker af armeringsjern i midten af sidefod til at binde kolonnen til sidefoden. Sørg for, at sidefoden er mindst 2 inches nedenfor snavs niveau, men helst mere.

Byggeri

Ved hjælp af dit murværk murske, spredes mørtel på sidefoden i et kvadrat. Lægge det første kursus af mursten, og forsigtigt trykke dem ned med håndtaget af din murske. Check for at sikre, at mursten niveau og square.

Sprede mørtel oven på det første kursus, og vakler hver mursten, så tidligere leddene lander midt i en hele mursten. Som du skubbe en mursten og mørtel presser ud, skære overskydende væk med din murske. Fortsætte med at forskyde Murstenen, som du går. Efter hver fire kurser, bruge din 4-fods niveau for at sikre at din kolonne er plumb.

Fyld i midten af din kolonne med mørtel. Dette vil hjælpe binde kolonnen til den fremspringende armeringsjern kommer fra sidefoden. Bruge en fælles angriber til slut kolonne leddene, og feje den overskydende mørtel væk med en børste.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com