Hvordan man Plant & pleje for en sort Mission Fig Tree

October 11

Sort mission figentræer, også kendt som Franciscana figner, er en af ca. 800 sorter af figner vokset over hele verden. Figner, som alle tilhører slægten ficus, er opdelt i lyse - grønne og gule--figner og mørke figner. Mission figner falder ind under sidstnævnte kategori. Mission figen er hjemmehørende i Spanien og vokser særlig godt i mange dele af USA herunder southern California og ørken områder i sydvest. Selvom sort mission figner er også vokset i det sydøstlige USA, er de mindre hårdføre i denne region.

Instruktioner

•Plant sort mission figner i klimaer der er Mediterranean i naturen – dem, der har varme, tørre somre og kølige, våde vintre. Hvis gennemsnitlige vintertemperaturer hvor du bor, har tendens til at falde til under 15 grader F, er dit område for cool til vellykket frugtproduktion. I sådanne områder, vokse figentræer i containere og være sikker på der er plads til at tillade dem at overvintre indendørs. Det bedste tidspunkt at plante figentræer er tidlige forår i slutningen af deres hvileperioden. Vælg en placering med fuld sol og rigelig afstand fra andre hårdføre planter. Grave et hul på mindst 6 inches dybere og 1 fod bredere end rodklumpen. Figner behøver god dræning, så ændre jorden med lige dele af tørv eller andre organiske materialer. Nok ændret materiale tilbage til midten af den plantning hul, således at træet vil blive fastsat omkring 4 inches under det niveau, hvor det blev dyrket i børnehaven. Back-Fyld din plantning hul, tamp let og vand din nyplantede sort mission figentræet godt.

•Fertilize din figner sjældent om overhovedet. Sort mission figner kræver lidt befrugtning, så længe de vokser mindst 1 fod om året. Hvis du befrugte, bruge en afbalanceret formel 8-8-8 og anvende det ifølge pakke retninger tidligt i vækstsæsonen. Befrugtende for sent i sæsonen kan underkaste figen træer for at frost skader. Vand din figentræer mindst hver fem til otte dage i løbet af vækstsæsonen, være omhyggelig med ikke at over vandet da rødderne af figentræer ikke kan tåle stillestående vand. Bruge en kommerciel testkit til at bestemme pH i din jord. Figentræer foretrækker en pH på omkring 6 til 6,5. Hvis din jord er mere surt end, tilsætte kalk ifølge anvisningerne på din jord testkit.

•Train din unge sort mission figner i bush form, især hvis du bor i sydlige hvor uddannelse figner i træet form--planter med en enkelt leder eller bagagerummet--kan gøre dem mere sårbare over for vinterforhold. Alabama Extension Service anbefaler, at det sydlige avlere vælger tre til otte sunde skud til at tjene som ledere for voksende figner i bush form. Skuddene bør være tilstrækkelig godt fordelte at forhindre fortrængning når lederne i sidste ende vokser til 3 eller 4 inches i diameter. Brug skarp, steril bypass Sakse til at skære væk konkurrerende skud. Hvis du foretrækker at træne din sort mission fig tree form, vælge en enkelt stærk leder eller opad voksende skyde og trim væk resten. Som sidegrene udvikler, vælge fire til seks af de stærkeste, der vokser i en Opadgående spiral eller talte mønster omkring lederen. Disse vil tjene som stillads af træ, der vil forgrene sig og støtte kronen. Efter den indledende beskæring--om at træet bush formen-- eller årlig beskæring bør kun være nødvendigt at skære væk døde træ eller at fjerne grene vokser i den forkerte retning, eller der gnide mod andre grene.

Tips & advarsler

  • Mens nogle fig sorter ikke egner sig til tørring, kan mission figner nydes friske, tørrede eller på dåse.
  • Plante figentræer terrasser og gangbroer siden faldet og rådnende figner kan ellers kuld disse områder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com