Hjem afhjælpe for rengøring en dør spor

October 12

Terrasse dør spor er store samlere af snavs, mud, sand og alt andet vi bringe ind i huset på vores sko. Når sporet bliver beskidt, gårdhave døren glide ikke så glat og kan endda sidde fast. Hvis korrekt vedligeholdelse ikke er praktiseres, kan gårdhave døren og spor blive så beskadiget, at døren er ikke længere funktionel.

Rengøring på banen

Det første skridt til rengøring bør være at støvsuge spor ved hjælp af en sprække værktøj attachment; efter at er en oliebaserede spray fantastisk til rengøring på banen. Ved sprøjtning en god mængde i sporet og skydedør frem og tilbage et par gange, begynder snavs at klumpe sammen. Hvis snavset er stædig, kan en tandbørste eller bomuldsklud bruges til at hjælpe løsne det. Når rod er alle visket ud af banen med et håndklæde, skal døren starte svæveflyvning bedre i sporet.

Hvis du foretrækker ikke at bruge en spray, kan varmt sæbevand bruges i stedet som rensemiddel, men sporet skal smøres yderligere når det tørrer som forebyggende vedligeholdelse.

Smøreolier sporet

Når den rene spor har tørret, bør det smøres. Der er en række af smøremidler, der kunne bruges som en olie-baserede spray, møbler voks og endda stearin. En spray ville være på ind på banen meget sparsomt. Døren skal kunne åbnes og lukkes flere gange, så den overskydende spray tørres med et rent håndklæde. Husk på at spray vil tiltrække snavs og kan holde til kæledyr poter, hvilket resulterer i fedt og snavs bliver trukket inde. Møbler voks kan anvendes på indersiden af sporet, men ved hjælp af kemikalier på et spor med en aluminium kan beskadige metal i løbet af tiden. Hvis møbler voks bruges, bør det anvendes og hurtigt buffed ud, som vil efterlade en flot glans på sporet. Stearin på den rene, tørre spor varer lang tid og ikke vil gøre noget rod. Når du anvender stearinen, stykker af stearinlys kan bryde ud og skal støvsuges, men ellers denne ansøgning er den mindste rodet og sandsynligvis den mest omkostningseffektive.

Opretholdelse af sporet

Gøre gårdhave døren spor del af din regelmæssig rengøring tidsplan. En gang om ugen, vakuum ud af sporet og test glathed af dørens operation. Hvis du bemærker, at døren stikning, simpelthen ren sporet og smøre det mindst en gang om måneden. Når sporet er ren og døren stadig stikker, kan det være en indikation af, at rullerne i bunden af døren skal rengøres. Rengøring rullerne består i at fjerne døren, som kan kræve professionel bistand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com