Hvordan til at fjerne Linoleum fra trægulve

October 12

Uanset om du bare flyttet til et nyt hjem, eller forsøger at remodel dit nuværende hjem, kan at fjerne linoleum fra trægulve være svært. Du vidste allerede det ville være et hårdt job, men indtil du begynder at dette projekt, du ikke er klar over alt det arbejde, der er involveret. Når du har tips til at fjerne linoleum fra trægulv kan det gøre dit arbejde lettere. Prøve disse trin for at fjerne linoleum og nyde dine trægulve.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne Linoleum fra trægulve

•Undgå små afsnit på et tidspunkt. Ser man på hele projektet kan være overvældende. Hvis du laver et stort rum, starte på ét sted og arbejde dig vej gennem rummet i sektioner.

•Klippe og skræl off linoleum. Hvis linoleum ikke er allerede revnet, kan du klippe det for at gøre det lettere at trække. Skære et par firkanter og derefter bare skrælle dem. Du kan begynde at fjerne limen lige med det samme eller du kan vente, indtil alle linoleum er slukket. At fjerne alle linoleum først er normalt den bedste idé.

•Fjern den resterende klæbemiddel fra trægulve. Når du har linoleum fra gulvet Du kan starte på limen. Afhængigt af typen af lim, der blev brugt, kan sommetider du bruge en selvklæbende remover. Bære beskyttelsesudstyr, hvis du bruger disse kemikalier. Hvis du er i tvivl om brugen af kemikalier, koge vand og derefter hælde det på limen. Hæld det på små sektioner af gulvet. Efterlad det på gulvet i et minut, så begynde at skrabe.

•Pas med trægulv. Hvis du ikke ønsker at ødelægge din hårdttræ gulv, kan du bruge en varmepistol eller endda en hårtørrer til at fjerne klæbemiddel. Varm lim med varmepistol eller hårtørrer og derefter skrabe det let og nemt. Hvis du bruger en varmepistol, gælder ikke for meget varme eller du vil brænde på gulvet.

•Sæt fjernet lim i container. Når du fjerner selvklæbende ved hjælp af uanset hvilken metode du vælger, bare placere brikkerne i en varmebestandig beholder og se dig i arbejdet nemt gennem rummet.

Tips & advarsler

  • Sørg for du skrabe i samme retning kornet af skoven går så du ikke beskadiger træet.
  • Denne artikel er ikke garanteret at arbejde for alle klæbestoffer. Bruge på egen risiko.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com