Hvordan man dyrker brune bønne Sedum Guatemalense

February 12

Sedum guatemalense, også kendt som "Brune bønne" eller guatemalanske Stenurt er medlem eller familien cactus eller saftige. Trods sit navn er Sedum guatemalense en mexicansk indfødte, der foretrækker varme temperaturer og fuld sol. Planten er ikke kræsne, når det kommer til jord pH men foretrækker god dræning. Sedum guatemalense vokser året rundt i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 5-9, hvor det når modne højder af 6 inches. Bloom tid for denne tørke-tolerante bedøvelse er højden af sommeren.

Instruktioner

Formering

•Start "Brown Bean" fra frø eller stiklinger i små potter fyldt med fugtig, økologisk pottemuld. Tryk frøene i den jord 1/4-tommer dyb eller begrave cut slutningen af en stilk skæring i jorden med alle blade ovenfor linjen jord.

•Indstil gryder i lyse, indirekte sollys og vedligeholde fugtig jord under spiringen, som tager normalt mellem syv og 14 dage. Gør det samme for stiklinger, kontrol en gang om ugen for tegn på rødder. Dette kan tage op til tre uger.

•Transplant planter i separate Potter fyldt med økologisk jord efter spiring. Tillad planter til at fortsætte med at vokse indendørs i lyse, indirekte sollys samtidig med at opretholde fugtig jord. Alternativt, transplantation Sedum guatemalense udendørs i foråret efter truslen om frost er ikke længere et problem.

Udendørs omplantning

•Vælg en solrig patch, der modtager mindst seks til otte timer i solen i løbet af dagen. Bruge en pitchfork for at bryde op af jorden til en 6-tommer dybde.

•Dig huller til Sedum guatemalense der svarer til størrelsen af deres root bolde ved hjælp af en lille hånd skovl. Plads hver af huller mindst 6 inches fra hinanden.

•Slip den "brune bønne" planter ud af deres gryder og sted en i hvert hul. Opfyldning hvert hul og vand dybt til en 1-tommer dybde. Opretholde denne fugt for varigheden af de planter vækst med en haveslange.

•Spread 3 inches af bark chip barkflis omkring planterne for at holde jorden fri for ukrudt. Mulching også forbedrer dræning og beskytter rødderne af planterne.

Tips & advarsler

  • Usund eller syge blade kan let snipped fra planterne ved hjælp af en skarp saks når det er nødvendigt.
  • Undgå overwatering Sedum guatemalense. En gang om ugen vanding når jorden begynder at tørre er tilstrækkelig. Kontrollere jorden før vanding ved at trykke på fingeren ned 1 tomme. Hvis jorden føles fugtig, er der ingen grund til at tilføje mere vand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com