Kids soveværelse væg udsmykning idéer

October 12

Kids soveværelse væg udsmykning idéer

Dekorere din kids' soveværelse vægge for at afspejle deres personlige stil og interesser. Hvis du decorating på et budget, opdaterer intet et rum hurtigere eller nemmere end en frakke af farverige maling. Skabe en øko-venlig plads til dit barn ved hjælp af giftfri maling. Brug håndværk forsyninger til design one-of-a-kind vægudsmykning dit barn vil være ivrige efter at vise til venner. Fremme kreativitet ved at tillade barnet at konceptualisere og designe sin egen væg udsmykning.

Frisk maling

Splash væggene med frisk maling til hurtigt forvandle rummet fra trist til levende. Vælg maling farve efter barnets favorit hue eller rummets designtema. Styrke en jungle-tema plads med en lyse banan gul maling. En bubblegum pink farve vil supplere en ballet-inspireret soveværelse.

Dekorative vægmaleri

Oprette en iøjnefaldende vægmaleri på soveværelse vægge. Brugen stencils og maling til at designe en zoo scene med zebraer, løver, koala bjørne og papegøjer, blandt andre dyr. Omdanne barnets soveværelse til en tropisk ø med en vægmaleri, skildrer et ocean, piratskib og sunkne treasure motiv. Gøre en ung pige, føler mig som en prinsesse med et vægmaleri med et eventyr slot og voldgrav scene. Hvis du ikke kan design vægmaleri selv, leje en professionel kunstner.

Tapet

En nem måde at øge soveværelse vægge er med dekorative tapet. Hvis funktionerne plads blå sengetøj og gardiner, hænge strand-tema tapet ligner muslingeskal, seahorse, tropiske fisk og sand castle designs. Hvis barnet elsker blomster, vælge pulserende tulip eller pastel rose-mønstret tapet. Hvis du er kort på tid og penge, hænge dekorative tapet grænse under loftet eller omkring midten af rummet.

Væg Decals

Anvende og fjerne finurlig skræl og stick wall mærkater på et indfald. Bruge decals straks opdatere temaet udseendet eller indretning af et barns værelse. Oprette en galakse af stjerner ved at dække en væg med glow-in-the-dark decals. Mal et træ design på en hvid væg og øge det med realistiske fugl decals.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com